MICHELLE OBAMA: Den tidligere førstedamen delte ut pris under ESPY-utdelingen denne uken. Foto: INVISION
MICHELLE OBAMA: Den tidligere førstedamen delte ut pris under ESPY-utdelingen denne uken. Foto: INVISION Vis mer

Michelle Obama

Michelle Obama + den lille sorte = perfeksjon

Den tidligere førstedamen viser hvordan man bruker det tidløse plagget.

Publisert

Michelle, vi har savnet deg! Den tidligere førstedamen forsvant litt fra rampelyset etter at Donald Trump (71) ble USAs nye president og hennes tid i Det Hvite Hus var forbi. Men denne uken var hun tilbake da hun skulle delte ut prisen «Arthur Ashe Courage Award» under årets ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Award)-utdeling.

Prisen har tidligere blitt vunnet av Caitlyn Jenner (67) (tidligere kjent som Bruce Jenner), men i år gikk den til Eunice Kennedy Shriver. Shriver grunnla «Special Olympics», og Obama holdt en fantastisk tale om Shriver og arbeidet hun har gjort for folk med funksjonshemminger. Shriver gikk bort i 2009, så det var derfor sønnen Tim Shriver som tok imot prisen, og det første han gjorde var å nevne den tidligere førstedamen:

LES OGSÅ: - Det er ingen grunn til å bekymre seg for at apokalypsen er nær

ESPY: Michelle Obama stråler på scenen i denne kjolen fra Cushnie Et Ochs! Foto: AFP
ESPY: Michelle Obama stråler på scenen i denne kjolen fra Cushnie Et Ochs! Foto: AFP Vis mer

Se så flott!

ESPY-utdelingen handler om å feire store idrettsnavn, men ifølge Washington Post var det Michelle Obama (53) som tok hjem prisen for største applaus den kvelden. Alle i salen skal ha reist seg opp i stående applaus da 53-åringen kom ut på scenen. Men det var ikke bare selve talen og oppmøtet til Obama som fikk mye oppmerksomhet.

Hun så nemlig helt fantastisk ut i en sort kjole fra New York-designerne Cushnie Et Ochs. Den lille sorte er en klassiker mange har hengende i klesskapet sitt, og den kan jo tolkes på ulike måter. Noen velger tettsittende kjoler, andre mer voluminøse. Noen velger lange ermer, mens andre vil ha korte. Kanskje har du enda ikke funnet den sorte kjolen som er perfekt for deg, men da kan du bare ta en titt på Obamas ESPY-antrekk. 

Kjolen gikk over knærne, hadde en kroppsnær fasong med belte i midjen, lange ermer og detaljer foran på brystpartiet vi bare ikke kommer helt over. Noe så lekkert og sexy! Utskjæringene foran på kjolen gir den det lille ekstra som tar antrekket til nye høyder. Legg også merke til skoene til Obama som ligner de samme detaljene som på kjolen. 

«Michelle Obama stråler i den lille sorte under ESPY-utdelingen», skriver Hollywood Reporter. «Michelle Obama ser helt nydelig ut i en lekker Cushnie et Ochs kjole på ESPY-utdelingen», skriver USA Today. Mens Huffington Post skriver at «Michelle Obama stakk av med seieren under ESPY-utdelingen.»

Både antrekk, oppmøte og tale har fått store plass i mediene det siste døgnet. Obama har ikke vært redd for å skille seg ut fra mengden og velge kjoler som stjeler all oppmerksomhet. Men det betyr på ingen måte at førstedamen har vært typen som har snakket mer om antrekkene sine enn noe annet. Hun seg tid til en rekke politiske engasjementer (les mer her), men også noen oppdrag av det mer humoristiske slaget som vi absolutt ikke så komme. Førstedamen tok seg nemlig en tur i Carpool Karaoke-bilen til talkshow-vert James Corden, og resultatet er fantastisk. Like fantastisk som noen av våre favorittlooks fra Michelle Obamas åtte år som førstedame:

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer