«Becoming» bokturné:

Michelle Obama i dansk design

11. april er den tidligere førstedamen i Oslo. Mon tro hun velger norsk design?

DANSK DESIGN: Bok-aktuelle Michelle Obama stilte i spesialsydd dress fra Stine Goya under sin bokturné. Foto: Scanpix
DANSK DESIGN: Bok-aktuelle Michelle Obama stilte i spesialsydd dress fra Stine Goya under sin bokturné. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er den tidligere førstedamen Michelle Obama (55) på turné for å promotere boken sin «Becoming». Nylig gikk turen til Danmark og i den anledning hadde Obama kledd seg i en spesialsydd dress fra danske Stine Goya.

11. april er hun i Oslo og KK vil selvfølgelig være til stede. Nå håper vi hun velger norsk design for anledningen.

- Det hadde vært fantastisk om Michelle Obama stiller i norsk design mens hun er her! Det betyr enormt mye for et merke at en så profilert person som Michelle Obama velger å bruke klærne dine. Det sier også mye om Michelle Obama som person at hun velger å sette fokus på lokal design under sitt besøk, og jeg synes det er utrolig hyggelig at hun valgte dress fra Stine Goya da hun var i Danmark, sier KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal.

Stiller i norsk design?

Man tenker kanskje at dette ikke har noe å si. At Obama har på seg norsk design. Men la meg ta dere med tilbake til da hertuginne Meghan hadde på seg en jakke fra norske Norrøna.

- I dag har vært en uvanlig dag. Nettbutikken har fått mye trafikk fra blogger og nettsider som følger hertuginne Meghan. Jakken hun brukte er i dag vår nest mest besøkte side etter forsiden. Det har gått unormalt mye av både dame- og herreversjonen av jakken, fortalte Jens Løland, E-Commerce Manager i Norrøna Sport, til KK dagen bildene ble sluppet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer