Michelle Obama

Michelle Obamas beste looks fra tiden som førstedame

Åtte år i Det Hvite Hus er snart forbi og vi har tatt en titt i arkivene!

MICHELLE OBAMA: President Barack Obama og førstedame Michelle Obamas åtte år i Det Hvite Hus er snart forbi. Foto: Reuters
MICHELLE OBAMA: President Barack Obama og førstedame Michelle Obamas åtte år i Det Hvite Hus er snart forbi. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Januar er her, og det betyr at Barack Obamas (55) åtte år som president av USA går mot slutten. Det vil også si at Michelle Obama, som vi virkelig har blitt helt forelsket i, også må gå fra jobben som førstedame. Det er nok mange som tenker at det å være førstedame vil si å fotfølge presidenten i alt han gjør, men Michelle Obama (52) har engasjert seg utrolig mye i politikken selv, og har blant annet hatt stort fokus på unge jenters utdanning. 

Men, det er ikke til å stikke under en stol at det også hører med å se ut som en førstedame! Garderoben til fru Obama er stappfull av designerantrekk. For la oss være ærlige; hvem vil vel ikke kle opp førstedamen? Flere førstedamer har nemlig blitt både forbilder og moteikoner. Hvem kan vel glemme Jackie Kennedy Onassis? Michelle Obama har også kommet seg inn i rekken av førstedamer vi garantert kommer til å huske stilen til. Selv om den har vært på mange måter enkel, er det visse ting vi liker svært godt ved førstedamens klesvalg.

LES OGSÅ: Hvordan vil USAs førstedame Melania Trump kle (seg for) sin nye rolle?

Stilfull dame

Det som kjennetegner stilen til Michelle er rene, enkle snitt, gjerne a-formede kjoler. Men hun har også vært utrolig flink til å prøve seg på litt kule detaljer som kjoler med en skulder, kjoler uten ermer, antrekk med fantastiske print, utradisjonelle fargekombinasjer (se Instagram-embed under) og tatt i bruk designere du kanskje ikke har hørt om før og de som er «up-and-coming». Som for eksempel merket Self-Potrait! Dette merket har på kort tid vokst utrolig og blitt et ekstremt populært merke. Så dersom du ønsker deg en kjole derfra bør du kjappe deg før den koster titusener av kroner. De er nemlig ikke så dyre, skjønner du. Bare sjekk denne saken!

Michelle Obama har ikke vært redd for å skille seg ut fra mengden og velge kjoler som stjeler all oppmerksomhet. Men det betyr på ingen måte at førstedamen har vært typen som har snakket mer om antrekkene sine enn noe annet. Som sagt tar hun seg tid til en rekke politiske engasjementer, men også noen oppdrag av det mer humoristiske slaget som vi absolutt ikke så komme. Førstedamen tok seg nemlig en tur i Carpool Karaoke-bilen til talkshow-vert James Corden, og resultatet er fantastisk. Like fantastisk som noen av våre favorittlooks fra Michelle Obamas åtte år som førstedame:

LES OGSÅ: Legendariske moteikoner vi fremdeles blir inspirert av

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer