Michelle Obama

Michelle Obamas beste looks fra tiden som førstedame

Åtte år i Det Hvite Hus er snart forbi og vi har tatt en titt i arkivene!

MICHELLE OBAMA: President Barack Obama og førstedame Michelle Obamas åtte år i Det Hvite Hus er snart forbi. Foto: Reuters
MICHELLE OBAMA: President Barack Obama og førstedame Michelle Obamas åtte år i Det Hvite Hus er snart forbi. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Januar er her, og det betyr at Barack Obamas (55) åtte år som president av USA går mot slutten. Det vil også si at Michelle Obama, som vi virkelig har blitt helt forelsket i, også må gå fra jobben som førstedame. Det er nok mange som tenker at det å være førstedame vil si å fotfølge presidenten i alt han gjør, men Michelle Obama (52) har engasjert seg utrolig mye i politikken selv, og har blant annet hatt stort fokus på unge jenters utdanning. 

Men, det er ikke til å stikke under en stol at det også hører med å se ut som en førstedame! Garderoben til fru Obama er stappfull av designerantrekk. For la oss være ærlige; hvem vil vel ikke kle opp førstedamen? Flere førstedamer har nemlig blitt både forbilder og moteikoner. Hvem kan vel glemme Jackie Kennedy Onassis? Michelle Obama har også kommet seg inn i rekken av førstedamer vi garantert kommer til å huske stilen til. Selv om den har vært på mange måter enkel, er det visse ting vi liker svært godt ved førstedamens klesvalg.

LES OGSÅ: Hvordan vil USAs førstedame Melania Trump kle (seg for) sin nye rolle?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer