Stylingtips

Michelle Obamas stylist deler sine beste tips

Her er fem gode ting verdt å ta med seg når man skal bygge en garderobe.

MICHELLE OBAMA: Den tidligere førstedamen har fått hjelp av stylist Meredith Koop de siste årene. Foto: NTB
MICHELLE OBAMA: Den tidligere førstedamen har fått hjelp av stylist Meredith Koop de siste årene. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I hele åtte år var Michelle Obama (57) førstedame i USA. I ettertid har hun fortsatt sitt arbeide med likestilling for kvinner og utdanning - for å nevne noe. Hun har også gitt ut en bok ved navn «Becoming».

Den tidligere førstedamen regnes også som et moteikon, og har i løpet av sine mange år i rampelyset tatt i bruk antrekk vi sent vil glemme. Hun løfter gjerne frem unge, lovende designere, men har også vært å se i mer budsjettvennlige plagg, samt de rådyre antrekkene som kommer rett fra catwalken.

Men stylisten hennes, Meredith Koop, sier at hun egentlig ikke har så mye interesse av å tilbringe mye tid på moteukene. Til Town & Country forteller stylisten at det aldri har vært hennes greie.

- Visningene er vakre og jeg elsker å se hvordan klærne beveger seg, men det føles kaldt og litt sånn «jeg vet ikke om jeg er kul nok til å være her».

Likevel er ikke Koop fremmed for å ta i bruk noen av motebransjens mest populære plagg. Det tok jo helt av da Michelle Obama hadde på seg et par skyhøye, glitrende Balenciaga-støvletter til over 30 000 kroner på bokturneen sin. Se video under.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer