Moteserie

Miks & match norsk design

Vi har stylet favoritter fra 30 norske merker til en herlig gatemote-inspirert stil!

MOTESERIE: Stylist Marte Dahlgren har kun brukt norske designere i denne moteserien! Foto: Stephen Butkus
MOTESERIE: Stylist Marte Dahlgren har kun brukt norske designere i denne moteserien! Foto: Stephen Butkus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MOTESERIE AV

Styling: Marthe Dahlgren
Foto: Stephen Butkus
Modeller: Celine Mee Storrvik Lehre, Malin Pettersen og Afaf Ali

Vi elsker norsk design og vi elsker de som velger å satse på mote her i Norge! Vi er kanskje et lite land, men vi har litt av noen kreative folk her også, og du vet kanskje ikke hvor mange kule designere vi har her til lands? I KK nr 15/16 finner du superflotte Pia Tjelta på coveret (les hele intervjuet med henne her) og inne i bladet finner du en skikkelig fin moteserie kun med norske designere!

Her er det virkelig snakk om å mikse og matche print, farger og ulike stiler. Du kan se hvordan du kan style deg frem til noen av vårens hotteste trender - for eksempel det å bruke matchende sett. Sporty referanser er fremdeles hot i motebildet og vi viser deg hvordan du kan få stilen i bildekarusellen lengre ned i saken.

Med i moteserien har vi også fått med oss stylist Afaf Ali, artist Malin Pettersen og skribent og moteprofil Celine Mee Storrvik Lehre. Tre utrolig kule damer som viser deg hvordan du kan kle deg denne sesongen på de mest kreative og fargerike måtene.

LES OGSÅ: Vetements' jeanssamarbeid med Levi's får massiv oppmerksomhet (vi antar det har noe med plassering av glidelåsen å gjøre...)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer