Stil

Miley Cyrus: Hva har skjedd?

Den tidligere tenåringsstjernen går nesten ikke ut døren uten å kle av seg.

UTFORDRENDE: Miley Cyrus har hatt en stor stilendring den siste tiden, og det er trygt å si at stjernen er langt mer lettkledd enn hun har vært tidligere.  Foto: All Over Press
UTFORDRENDE: Miley Cyrus har hatt en stor stilendring den siste tiden, og det er trygt å si at stjernen er langt mer lettkledd enn hun har vært tidligere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Miley Ray Cyrus (20) er kanskje best kjent for rollen hun hadde i serien «Hannah Montana» da hun var ungjente.

Mye har skjedd siden den gang - spesielt når det gjelder stilen hennes.

De lange, lyse lokkene hennes har blitt byttet ut med en helt kort og gutteaktig frisyre. Også klesstilen til den unge stjernen har endret seg betraktelig.

Miley Cyrus har riktignok blitt noe eldre etter at hun spilte «Hannah Montana», men det forklarer likevel ikke hvilken drastisk endring stilen hennes har fått. Søte og feminine kjoler er blitt byttet ut med dype utringninger, korte skjørt og nagler.

LES OGSÅ: Vil du kaste deg på denne trenden?

STOR FORANDRING: Det er liten tvil om at Miley Cyrus har forandret seg mye på kort tid. Her er noen bilder av henne på den røde løperen fra januar 2012 og tidligere.  Foto: All Over Press
STOR FORANDRING: Det er liten tvil om at Miley Cyrus har forandret seg mye på kort tid. Her er noen bilder av henne på den røde løperen fra januar 2012 og tidligere. Foto: All Over Press Vis mer

Drastisk stilendring

Tidligere dukket Cyrus opp på den røde løperen med prinsesse-kjoler de fleste av oss bare kan drømme om.

Det er det nok lenge til vi får se det igjen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Etter at hun klippet håret har også klesvalget endret seg drastisk, og for tiden ser det nesten ut til at den unge stjernen ikke går ute døren uten å kle av seg.

Cyrus har uten tvil gått «all in» for bar mage-looken som var forventet å ta over trendbildet tidligere i vår, og viser frem magen så ofte hun bare kan - ofte kombinert med et annet avslørende plagg.

SE BILDER AV DEN NYE STILEN HENNES HER:


LES OGSÅ: Legg merke til disse kjolene

– Burde tone det litt ned

– Jeg skjønner godt at Miley vil bort fra Hannah Montana-stempelet, og at hun vil kjøre sin egen greie, men det virker nesten som om hun prøver for hardt, sier Stine Therese Strand, som er motejournalist i KK.

– Stilen blir til tider litt kostymeaktig og «over the top».

Et godt eksempel på dette er antrekket hun hadde på da hun var med på «Good Morning America» - som også ble omtalt på Seoghør.no. Stjernen hadde på seg en ultrakort shorts med høyt liv og en magekort t-skjorte med print, kombinert med lårhøye stiletthæler.

– Hun er jo en vakker jente, og det er flott at hun er stolt av kroppen sin, men det finnes definitivt finere måter å vise den frem på enn noen av disse antrekkene, sier Strand.

Fremfor de dristige antrekkene, mener moteeksperten det hadde vært gøy å se henne i litt mer nedtonede og elegante antrekk - noe midt mellom hennes gamle og nye stil.

– Bare tenk så fin hun hadde vært i en blazer, skinnbukse og et par spisse pumps, eller en lekker kjole og naturlig sminke!

LES OGSÅ: Nei, dette er bare harry

Både kort short OG magekort topp kan fort oppfattes som litt for mye. Denne shortsen fikk spesielt mye oppmerksomhet ettersom den i tillegg var med pels. Foto: All Over Press
Både kort short OG magekort topp kan fort oppfattes som litt for mye. Denne shortsen fikk spesielt mye oppmerksomhet ettersom den i tillegg var med pels. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer