Miley Cyrus

Miley Cyrus i strid med Dolce & Gabbana

Popstjernen og det italienske motehuset er i en aldri så liten kommentarkrig på Instagram etter helgens visning.

I STRID MED MOTEHUS: Miley Cyrus. Foto: Reuters
I STRID MED MOTEHUS: Miley Cyrus. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne helgen viste det italienske motehuset Dolce & Gabbana fram sin herrekolleksjon for våren 2018, og som alltid var det tettpakket med stjerner både på og ved catwalken. Motehuset har nemlig de siste sesongene tatt i bruk kjente fjes som modeller når de har presentert kolleksjonene sine, noe ekspertene mener er et strategisk trekk - bare se her!

Modeller som den populære Vine- og Instagram-profilen Cameron Dallas (22), sosiale medier-fenomen og modell, Lucky Blue Smith (19), artist Tinie Tempah (28), datteren til Lionel Richie (67), Sofia Richie (18), barnebarnet til Bob Dylan (76), Levi Dylan (22), sønnen til Daniel Day Lewis (60), Gabriel-Kane Day Lewis (22), sønnen til Pamela Anderson (49) og Tommy Lee (54), Brandon Thomas Lee (21), sønnen til Rande Gerber (55) og Cindy Crawford (51), Presley Walker Gerber (17), sønnen til Jude Law (44), Rafferty Law (20), har alle vært å se på catwalken til motehuset tidligere, og nå kan nok et kjent navn legges til.

I Milano denne helgen kunne man nemlig se artist og modell Braison Cyrus (23) i visningen, sønnen til countrylegende Billy Ray Cyrus (55). Dere kjenner kanskje også til søsteren hans Miley Cyrus (24)? Jeg antar svaret er «ja». Miley har virkelig skapt et navn for seg selv. De siste årene har hun også forandret både musikkstil og utseende - en forvandling som har vært ganske så stor! Bare ta en titt her.

Men hvis det er en ting som ikke har forandret seg, er det det at Miley alltid deler sin mening. Og etter helgens motevisning tok hun til Instagram for å gjøre nettopp det. Her la hun ut et bilde av broren sin som deltok i Dolce & Gabbanas show og skrev hvor stolt hun var av han. Men før hun la ut bilde føyde hun til et lite stikk til det italienske motehuset.

Stefano Gabbana Foto: AFP
Stefano Gabbana Foto: AFP Vis mer

«PS D&G, jeg er sterkt uenig i politikken dere fører.... Men, jeg støtter jobben dere gjør for å feire unge artister og gi dem en plattform så alle kan se dem skinne!», skriver popstjernen på Instagram. Akkurat hva slags politikk hun sikter til er usikkert, men ifølge Fashionista er det ingen tvil om at hun referer til det at motehuset har kledd opp den mye omtalte førstedamen Melania Trump. 

Dolce & Gabbana-designer skal nemlig ha brukt sosiale medier ved flere anledninger til å hylle fru Trump, noe som tydeligvis ikke skal ha falt i god jord hos Miley Cyrus. Men akkurat som popstjernen, er heller ikke designeren fremmed med å bruke Instagram for å si sin mening om en sak.

Gabbana skal nemlig ha kommentert på bildet Cyrus la ut og skrevet «Ignorant!!!», eller «utvitende» som vi sier på norsk. Han skal også ha svart nok en gang at «på grunn av din dumme kommentar kommer vi aldri til å jobbe med ham igjen». Og for å toppe det hele la han ut det samme bildet Miley delte på sin Instagram-konto, men la til litt tekst selv. La oss bare krysse fingrene for at modellkarrieren til Braison Cyrus ikke er helt over på grunn av dette!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer