Designers Remix

Militant mote fra Designers Remix

I en gammel bunker under jorden marsjerte army-modellene nedover catwalken på Designer Remix sin militante høstvisning. Sjekk bildene catwalken her!

Militant mote fra Designers Remix
Publisert
Sist oppdatert

 - Visningen ble holdt i en gammel bunker under jorden, og det satte virkelig tonen for visningen, som var sterkt inspirert av det militante, sier sjefredaktør i STYLEmag Celine I. Aagaard.

Designeren Charlotte Eskilsen som døpte kolleksjonen Legion Eskilsen, sier at hun ble inspirert av bestefaren, som hadde et rom fylt med krigsantikviteter og gamle militæreffekter.

Militant mote fra Designers Remix

VARIERT FARGEPALLETT: Klassiske høstfarger som svart, grått og militærgrønt var sterkt representert i Designers Remix' høstkolleksjon, men også innslag av blått, hvitt, beige og sølv var å se på catwalken. Foto: Copenhagen Fashion Week.

 -  Blyantskjørtet i sølv var fantastisk, og det var det folk snakket mest om etter visningen, forteller Celine.

 - Spesielt fargekombinasjonen av rød lakk og sterk rosa var kult. Det er en fargekombinasjon som folk kanskje ser på som vanskelig, men her funket det veldig bra, sier Celine.

Les også: Nå skal du kle deg i rosa!

Militant mote fra Designers Remix

ROSA & RØDT: Sterk tyggegummi-rosa ble kombinert med rød lakk, og gir antrekket et fargespill som garantert vil lyse opp høsten. Foto: Copenhagen Fashion Week.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer