Skjønnhet:

Miljøvennlig sjampo, oppstrammende serum og vårlige dufter

Her er noen av vårens skjønne nyheter.

Miljøvennlig sjampo, oppstrammende serum og vårlige dufter
Publisert

Bærekraftig

KMS lanserer nå sjampo i fast form, noe som gjør både forpakning og produksjonen til et mer miljøvennlig valg. Skum sjampoen opp i hendene før du påfører i håret. Husk å la såpestykket få lufttørke etter bruk (kr 290, KMS, Solid Shampoo Barre).

Norsk & nytt

Det norske merket Frøya har allerede hatt stor suksess med sminkemerket sitt, og til manges glede lanserer de nå også en hudpleieserie, Frøya Skincare. Serien består av dag-, natt og øyekrem, skrubb og rens – og passer alle hudtyper. Priser fra kr 300–450.

Oppkvikker!

Føler du deg trøtt og trenger å gi den tørre vinterhuden en liten boost? Da bør du prøve en dusj av Hydra-Essentiel Mist, som gir både fukt og glød. Sprayen beskytter mot temperaturforandringer, forurensning og blått lys, og inneholder 98 % naturlige ingredienser (kr 275, Clarins).

Vårflørt

Kickstart våren med en frisk og oppløftende duft. Daisy Spring Limited Edition er en spennende tolkning av de klassiske Daisy-duftene. Noter av blomstrende grønn te, matcha og rosépepper kjennetegner duften (kr 815 for 75 ml, Marc Jacobs).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer