Sminketips:

Min skjønnhetsrutine: Chioma Anugweje

- Sminke deg som du vil!

CHIOMA ANUGWEJE: Bloggeren, YouTuberen og Instagram-profilen deler sine best skjønnhetstips. FOTO: Privat
CHIOMA ANUGWEJE: Bloggeren, YouTuberen og Instagram-profilen deler sine best skjønnhetstips. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Chioma Anugweje (26) er journalist på 730.no, men driver i tillegg en blogg, YouTube-kanal og Instagramprofil som har fokus på skjønnhet. Anugweje jobber også som makeupartist, men mener likevel ikke hun sitter på fasitsvaret når det kommer til sminke.

- Sminke deg som du vil! Ikke føl at du må sminke deg eller følge trender du ikke liker bare fordi alle andre gjør det. Da blir ikke det ikke noe gøy.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Jeanette ble i farger!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Det er ingen tvil om at 26-åringen koser seg med sminke, og legger ofte ut både bilder og videoer av nye produkter og trender hun har testet ut. Hun forteller til KK at hun alltid gleder seg til å teste ut nye produkter, noe som har gjort at hun sitter igjen med en rekke skjønnhetsfavoritter.

- Dette er de ti produktene jeg ikke klarer å leve uten.

Men før Chioma bruker noen av favorittproduktene sine, sørger hun for å ha en god hudpleierutine.

- Sminken legger seg bedre på huden og ser også så mye finere ut.

Rutinen består av å pusse tennene, dusje og vaske ansiktet med Ole Henriksens «Face the Truth Gel Cleanser» og avsluttes med fuktighetskremen fra La Mer: «Creme De La Mer».

- Til håret mitt bruker jeg «Smoothing Oil Infused Leave-in Hair Serum» fra Kiehls. Den gir håret og hodebunnen masse fuktighet og gir en fin glans. Jeg bruker også John Frieda sin «Frizz Ease Miraculous Recovery Shampoo & Conditioner». Det er en serie spesielt laget til de som har veldig krøllete hår!

LES OGSÅ: 5 grunner til at håret ditt er fett

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Når det kommer til sminke, får hun mange spørsmål når det kommer til hvordan man skal velge riktig foundation og hvordan man legger øyeskygge på best mulig måte.

- Men det jeg får spørsmål om mest er konturering av ansiktet.

«Contouring» ble et hot tema etter at Kim Kardashians makeupartist Mario Dedivanovic begynte å legge denne sminken på realitystjernen. Det handler om å fremheve dine beste trekk ved hjelp av ulike bruntoner og highlightere.

- Man gjør det gjerne med pudder eller krembaserte produkter. Jeg liker best å konture ansiktet med kremprodukter da jeg synes det legger seg mer naturlig i ansiktet. Det er også lettere å korrigere når du bruker kremprodukter.

LES OGSÅ: Ny trend: Nå skal parfymen lukte som personligheten din

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer