Skjønnhetstips:

Min skjønnhetsrutine: Rawdah Mohamed

- Jeg er helt hekta på glossy øyelokk!

RAWDAH MOHAMED: Influenceren deler sine skjønnhetsrutiner med oss. Foto: Privat
RAWDAH MOHAMED: Influenceren deler sine skjønnhetsrutiner med oss. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Rawdah Mohamed (27) jobber som vernepleier, men hun har også en Instagram-konto med over 24 000 følgere og en YouTube-kanal hvor hele 23 000 mennesker følger med på hva hun gjør!

Her deler hun både personlige videoer, men også klipp fra hennes hverdag - da gjerne om trender i motebildet eller skjønnhetstips.

- Interessen for det oppsto ganske sent. Jeg kjøpte meg en concealer fra MAC og brukte den til å skjule markeringene mine. Etter det var det ingen vei tilbake.

LES OGSÅ: Ordet «makeup» var knyttet til prostitusjon. Så kom Max Factor inn i bildet

Sverger til hjemmelagde ansiktsmasker

Mohamed ser på sminke som et hjelpemiddel og bruker det til å fremheve trekk i ansiktet. Men, hun liker også å eksperimentere med sminken sin, og da trenger man et godt grunnlag!

- Det første jeg gjør om morgenen er å pusse tenner, vaske bort nattkremer og deretter påføre fuktighetskrem. Jeg har en aktiv arbeidsdag, så jeg liker å ha på lite sminke eller være helt usminket. Deretter ber jeg morgenbønnen og tar meg et glass med grønn juice!

Fuktighetskremen hun bruker er laget av aloe vera, shea butter og kokosolje og kommer fra Covera.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer