Skjønnhetstips

Min skjønnhetsrutine: Susanne Guttorm

23-åringen sverger til produkter som gir masse fukt til ansiktet!

DUGGFRISK: Det virker som at Susanne Guttorm ALLTID ser fresh og fin ut - nå deler hun sine beste sminke- og skjønnhetstips med oss. FOTO: Privat
DUGGFRISK: Det virker som at Susanne Guttorm ALLTID ser fresh og fin ut - nå deler hun sine beste sminke- og skjønnhetstips med oss. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Samiske Susanne Næss Guttorm (23) jobber som modell og ble kronet til selveste Miss Norway i 2018. Til hverdags studerer hun i tillegg for å bli bygningsingeniør - samtidig som at hun alltid ser så uforskammet duggfrisk ut!

Vi i KK-redaksjonen lurer på hvordan Susanne alltid klarer å se så fresh og flott ut, selv tilsynelatende uten så mye sminke i ansiktet. Vi tok derfor en kjapp spørsmålsrunde for forhåpentligvis å fiske frem Susannes beste skjønnhetstips!

- Jeg har alltid hatt en stor interesse for sminke. Jeg liker å bruke tid på badet for å sminke meg, men jeg kan også godt gå uten sminke flere dager på rad slik at huden får puste.

Susanne røper at hun ofte blir sminket av profesjonelle makeupartiser når hun deltar på ulike eventer - det synes hun er stas.

LES OGSÅ: Skjønnhetsrutinen til Rawdah Mohamed

ENKEL MAKEUP: Til hverdags går Susanne alltid for en helt enkel og rask sminkerutine. FOTO: Privat
ENKEL MAKEUP: Til hverdags går Susanne alltid for en helt enkel og rask sminkerutine. FOTO: Privat Vis mer

Helt avhengig

Det første hun gjør når hun står opp om morgenen er å starte dagen med å drikke et glass vann, før hun pusser tennene etter det. Deretter renser hun ansiktet og tilsetter både serum og fuktighetskrem.

- Jeg elsker å gi pleie til huden min, det er noe jeg er helt avhengig av for å føle meg vel. Jeg pleier huden hver morgen og hver kveld ved å rense ansiktet med en god rens. Når det kommer til ansiktskrem er kravet at den mye gi mye fukt til huden, siden jeg har slitt mye med tørr hud i ansiktet - spesielt om vinteren.

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Mitt beste tips er å drikke rikelig med vann hver eneste dag, ved siden av å ha et sunt kosthold som hjelper til med å opprettholde den naturlige friskheten og gløden i ansiktet - det tror jeg slår alle produkter.

LES OGSÅ: Marte Bratberg deler sine morgenrutiner

Enkel hverdagssminke

Når det kommer til sminke i hverdagen pleier Susanne alltid å starte sminkerutinen med å børste brynene og legge litt maskara på vippene. Hun liker best å bruke en krem med litt shimmer og farge i, og avslutter med en god leppepomade.

- Dette er jo en veldig enkel og lett sminkerutine. Så hva er din festsminke?

- En øyenskygge som fremhever øynene er jeg fan av. Jeg liker å bruke naturlige farger med en eyeliner som markerer øynene, før jeg legger på et tynt lag med foundation som dekker godt. Jeg bruker også alltid en bronzer, blush og highlighter for å fremheve kinnbeina. Helt til slutt legger jeg en leppestift som gir en frisk og fin farge til leppene.

Når huden får rikelig med fukt - både gjennom å drikke mye vann og bruke fuktighetsgivende kremer to ganger om dagen, da har huden det bra. Men hvis Susanne skulle valgt ut kun ett produkt som er hennes favoritt til ansiktet er det solpudder.

- Uten tvil solpudder! Jeg elsker å gi huden farge og glød.

LES OGSÅ: Marte Bratberg deler sine morgenrutiner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer