Burberry

Mini-Beckham modelldebuterer

David og Victoria Beckhams sønn Romeo har blitt hanket inn av tradisjonsrikt, britisk motehus.

Mini-Beckham modelldebuterer
Publisert
Sist oppdatert

 

David og Victoria Beckhams sønn går i sine foreldres fotspor - ti-åringen Romeo er en av ansiktene som pryder britiske Burberrys vårkampanje.

Dette er hans modelldebut.

- Denne sesongens kampanje gløder av smittsom energi i form av det fantastiske unge castet skapt av både ny og gammel Burberry-familie. Max og Romeo er nye tilskudd og var en glede å jobbe med. De stjal virkelig rampelyset, forteller sjefdesigner Christopher Bailey i en pressemelding.

GLISER De britiske modellene som er med er toppmodell Cara Delevingne, Edie Campbell, Charlotte Wiggings, Alec Dunstan, Charlie France og Max Rendell.

Romeos foreldre David og Victoria er begge godt kjent med blitzlysene - de har blant annet vært modeller for Giorgio Armani, i tillegg til sine suksessfulle karrierer som henholdsvis fotballspiller og artist og motedesigner.

Kampanjebildene har vektlagt å vise merkets ikoniske yttertøy, og Romeo poserer i en trench-frakk. I motsetning til sin mor Victoria, som sjelden vises smilende på bilde, gliser Romeo fra øre til øre, mens hans modellkollegaer i samme bilde (Edie Campbell og Charlie France) leverer heller morske ansiktsuttrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer