Burberry

Mini-Beckham modelldebuterer

David og Victoria Beckhams sønn Romeo har blitt hanket inn av tradisjonsrikt, britisk motehus.

Mini-Beckham modelldebuterer
Publisert
Sist oppdatert

 

David og Victoria Beckhams sønn går i sine foreldres fotspor - ti-åringen Romeo er en av ansiktene som pryder britiske Burberrys vårkampanje.

Dette er hans modelldebut.

- Denne sesongens kampanje gløder av smittsom energi i form av det fantastiske unge castet skapt av både ny og gammel Burberry-familie. Max og Romeo er nye tilskudd og var en glede å jobbe med. De stjal virkelig rampelyset, forteller sjefdesigner Christopher Bailey i en pressemelding.

GLISER De britiske modellene som er med er toppmodell Cara Delevingne, Edie Campbell, Charlotte Wiggings, Alec Dunstan, Charlie France og Max Rendell.

Romeos foreldre David og Victoria er begge godt kjent med blitzlysene - de har blant annet vært modeller for Giorgio Armani, i tillegg til sine suksessfulle karrierer som henholdsvis fotballspiller og artist og motedesigner.

Kampanjebildene har vektlagt å vise merkets ikoniske yttertøy, og Romeo poserer i en trench-frakk. I motsetning til sin mor Victoria, som sjelden vises smilende på bilde, gliser Romeo fra øre til øre, mens hans modellkollegaer i samme bilde (Edie Campbell og Charlie France) leverer heller morske ansiktsuttrykk.

- Det var utrolig gøy å ta bildene til denne kampanjen, og jeg tror det skinner gjennom. Bildene får frem den energiske ånden i kolleksjonen, forteller Bailey.

VIDEO Kampanjen kommer til å bli eksponert via tradisjonelle medier som reklameplakater og motemagasiner, men også i sosiale medier som Instagram, Pinterest og YouTube.

I videoen Burberry har offentliggjort er hovedfokus på Romeo som viser ham tulle med Edie Campbell og Charlie France.

Den verdenskjente fotografen Mario Testino tok bildene, som inneholder plagg fra flere av Burberrys forskjellige kleslinjer: Burberry Prorsum, London og Brit.

Ekteparet Beckham har tre sønner: Brooklyn (13), Romeo (10) og Cruz (7) - samt datteren Harper som ble født i juli 2011.

Mini-Beckham modelldebuterer

MODELL: Romeo Beckham (til venstre) som modell for det britiske motehuset Burberry. Foto: Burberry

Mini-Beckham modelldebuterer

BECKHAM: David Beckham med sønnene Romeo, Cruz og Brooklyn - alle kledd i Burberry-dresser, og kona Victoria på presselansering av Viva Forever - en musikal basert på Spice Girls' låter. Foto: All Over

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer