Stella Vaage

Minimalistiske ønsker

STYLEmags Stella Vaage drømmer om å synke ned i en sofa fra Slettvoll.

Minimalistiske ønsker
Publisert
Sist oppdatert

Motejournalist Stella ønsker seg flere ting til hus og hjem, men lar et par motekreasjoner snike seg med på listen.

Dette ønsker Stella seg til jul:

- Denne julen handler mer om interiør enn klær for meg, og jeg klær i fingrene etter å oppdatere stuen min litt. Denne sofaen fra Slettvold står øverst på ønskelisten, og må kanskje bli en julegave jeg kjøper til meg selv.

Sofa fra Slettvold, kr 38080.

- Å tenne lys på kveldene mens vinteren er mørk og kald utenfor, er noe av det beste jeg vet. Ekstra koselig blir det når stuen fylles av Champagne-duft.

Duftlys fra Dofta, kr 349.

- Jeg har faktisk ikke et eneste bilde fremme hjemme hos meg, og ett av mine nyttårsforsetter i år er å fylle huset mitt med bilder av alle kjære. Jeg ønsker meg sølvfargede bilderammer.

Bilderammer fra Zara, kr 169.

Selv om hovedfokuset mitt denne julen er interiør, må jeg gjøre plass til litt klær på ønskelisten også. Denne blazeren fra Mango er litt oversized, androgyn og helt perfekt.

Blazer fra Mango, kr 799.

- Å gå med bar mage i juletiden er vel ikke det smarteste jeg kan gjøre. Jeg trosser kulda og julekiloene, og ønsker meg denne toppen fra Bik Bok, som jeg blant annet kan bruke sammen med blazeren fra Mango.

Magetopp fra Bik Bok, 99 kr.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer