Bryllup

Missoni-arving giftet seg i selvdesignet kjole

Moteikon Margherita Maccapani Missoni strålte som sigøynerbrud i gladiatorsko og romantisk hippiekjole. Se bildene her!

SIGØYNERBRUD: Margherita Missoni og Eugenio Amos giftet seg i helgen. Se den fantastiske kjolen! Foto: All Over Press
SIGØYNERBRUD: Margherita Missoni og Eugenio Amos giftet seg i helgen. Se den fantastiske kjolen! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sist helg var det duket for storslaget motebryllup i Brunello, en liten landsby i Italia. Tidligere redaktør i franske Vogue - Carine Roitfeld, modellen Charlotte Dellal og superfotograf Mario Testino var blant gjestene som fikk se Missoni-arving Margherita Maccapani Missoni - som har ansvar for accessoirdesign i motehuset, gifte seg med sin kjære Eugenio Amos.Egendesignet kjoleOg Missoni-bruden valgte helt en noe utradisjonell designer til sin vakre kjole - nemlig seg selv, skriver Grazia.co.uk (ekstern lenke). Kjolen hennes var laget av eksklusiv Missoni-silke, som var pyntet med blomster, mens ermene var laget av vakker tyll. I motsetning til bruder flest, som foretrekker høye hæler på den store dagen, hadde Margherita stylet antrekket med en helt flate gladiatorsandaler av gull og en vakker tiara. LES OGSÅ: Slik kler du deg i bryllupSkilte seg utResultatet var både romantisk, avslappet og personlig, og bruden - som har blitt et stort moteikon de siste årene, var et friskt pust i forhold til det man ellers er vant til å se i bryllup i disse dager. Brudekjolen var på mange måter typisk for Margherita, som ofte er å se i avslappede hippie-inspirerte antrekk til vanlig. Hun var også naturlig sminket for anledningen, noe som passet perfekt til både antrekket og omgivelsene.Siden bryllupet ble holdt på en gård, kom de fleste kvinnelige gjestene i lange maxikjoler med hippiepreg. I stedet for vanlige langbord, ble gjestene plassert rundt lave, runde bord. Og stolene? De bar selvsagt eksklusive Missoni-puter, spesialdesignetfor anledningen.Se bilder fra bryllupet her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer