MIU MIU-MODELLER: Suki Waterhouse, Georgia May Jagger og Kaia Gerber gikk alle visning for italienske Miu Miu. FOTO: Scanpix
MIU MIU-MODELLER: Suki Waterhouse, Georgia May Jagger og Kaia Gerber gikk alle visning for italienske Miu Miu. FOTO: Scanpix Vis mer

Miu Miu:

Miu Miu med kjendistung catwalk

Motehuset overrasket med modellvalg!

Publisert

Vi lader opp til moteukene i august med å ta en titt på resort-visningene som foregår i disse dager. Blant motehusene som viser frem sine nyeste kolleksjoner er Givenchy og Miu Miu.

Med så mange visninger i løpet av et år, kan vi bare forestille oss hvilken utfordring designerne har med å engasjere publikum gang på gang. Det var kanskje derfor Miu Miu valgte å la publikum vise fram årets resort-kolleksjon.

På catwalken til det italienske motehuset kunne vi nemlig se kjente fjes som til vanlig pleier å sitte på første rad og se på det hele. Deriblant stjerner som Uma Thurman (48), Kate Bosworth (35) og Gwendoline Christie (39).

FORNØYD ETTER VISNING: Uma Thurman (t.v.) gir Miu Miu-designer Miuccia Prada en klem etter hennes catwalk-opptreden for det italienske merket. Foto: Scanpix
FORNØYD ETTER VISNING: Uma Thurman (t.v.) gir Miu Miu-designer Miuccia Prada en klem etter hennes catwalk-opptreden for det italienske merket. Foto: Scanpix Vis mer

Skuespillerne ble med supermodellene Naomi Campbell (48) og Adriana Lima (37) for å gå i visningen til Miu Miu - og det hele ble en stor suksess. Modellvalget til designer Miuccia Prada (69) har fått oppmerksomhet i medier verden over.

Midt i den stjernespekkede line up-en finner vi også norske Kaya Wilkins, bedre kjent som OKay Kaya. Vogue har tidligere omtalt Nesoddtangen-jenta som sesongens hotteste modell - og vi er helt enig. Se bildene fra visningen her:

LES OGSÅ: 5 nyheter fra 5 nettbutikker du ikke har besøkt før

UMA THURMAN FOTO: SCANPIX
UMA THURMAN FOTO: SCANPIX Vis mer
NAOMI CAMPBELL FOTO: SCANPIX
NAOMI CAMPBELL FOTO: SCANPIX Vis mer
ROWAN BLANCHARD FOTO: SCANPIX
ROWAN BLANCHARD FOTO: SCANPIX Vis mer
LIYA KEBEDE FOTO: SCANPIX
LIYA KEBEDE FOTO: SCANPIX Vis mer
SUKI WATERHOUSE FOTO: SCANPIX
SUKI WATERHOUSE FOTO: SCANPIX Vis mer
GWENDOLINE CHRISTIE FOTO: SCANPIX
GWENDOLINE CHRISTIE FOTO: SCANPIX Vis mer
GEORGIA MAY JAGGER FOTO: SCANPIX
GEORGIA MAY JAGGER FOTO: SCANPIX Vis mer
TAYLOR HILL FOTO: SCANPIX
TAYLOR HILL FOTO: SCANPIX Vis mer
ADWOA ABOAH FOTO: SCANPIX
ADWOA ABOAH FOTO: SCANPIX Vis mer
ADRIANA LIMA FOTO: SCANPIX
ADRIANA LIMA FOTO: SCANPIX Vis mer
ALEXA CHUNG FOTO: SCANPIX
ALEXA CHUNG FOTO: SCANPIX Vis mer
KAIA GERBER FOTO: SCANPIX
KAIA GERBER FOTO: SCANPIX Vis mer
KAYA WILKINS FOTO: SCANPIX
KAYA WILKINS FOTO: SCANPIX Vis mer
KATE BOSWORTH FOTO: SCANPIX
KATE BOSWORTH FOTO: SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer