Mmva 2016

MMVA 2016: Gigi Hadid (21) gikk for splitt som Kendall Jenner (20)

Supermodellen var årets vertskap under iHeartRadio Much Music Video Award.

KOPIERTE LOOKEN: Gigi Hadid (21) valgte også to splitter i antrekket som bestevenninnen Kendall Jenner (20) gjorde i 2014. 21-åringen var nemlig vertinne under gårsdagens iHeartRadio Much Music Video Award. Foto: Scanpix
KOPIERTE LOOKEN: Gigi Hadid (21) valgte også to splitter i antrekket som bestevenninnen Kendall Jenner (20) gjorde i 2014. 21-åringen var nemlig vertinne under gårsdagens iHeartRadio Much Music Video Award. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden sjokkerte toppmodell Kendall Jenner (20) under den årlige prisutdelingen til iHeartRadio Much Music Video Award (MMVA) i Canada. 20-åringen hadde nemlig på seg en kjole med to ekstremt høye splitter. Denne kjolen skapte så mye hysteri i mediene, at vi selvfølgelig var like spente på hva som kom til å skje da prisutdelingen ble sparket av nok en gang i natt, norsk tid. Selv om Jenner ikke var å spotte, hadde hennes bestevenninne Gigi Hadid (21) fått et stort oppdrag for kvelden. Supermodellen var nemlig kveldens vertskap under iHeartRadio Much Music Video Award. Og det så ut til at 21-åringen hadde latt seg inspirere av bestevenninnens sjokkerende antrekk. 

Selv om Hadid gikk for en langt mer konservativ look enn Jenners for to år siden, er det ikke til å stikke under en stol at venninner ofte lar seg inspirere av hverandre, eller hva? I en rød dress fra Mugler og med smykker som glitret i sølv, blant annet den trendy chokeren, strålte Hadid på den røde løperen i Canada. Det som var annerledes med denne dressen var de to høye splittende foran på buksen. Mulig hun har latt seg inspirere av Jenners kjole for et par år siden? At dressbuksene begynner å bli tolket på en annen måte, har KK.no omtalt før: Bare sjekk ut DENNE saken! Men det var ikke bare Gigi Hadid som hadde møtt opp på den røde løperen denne kvelden. Under har vi samlet sammen et utdrag av kveldens antrekk, hvor flere av superstjernene også gikk for splitt. Finner du et favorittantrekk?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer