Nakenkjole

Modeller sjokkerte med superdristige kjoler i Venezia

Viste nesten «alt» på den røde løperen! Dette bør DU tenke på når du bruker kjoler med høy splitt.

(FOR) HØY SPLITTFØRING I VENEZIA: Den italienske modellene Giulia Salemi og og den brasilianske modellen Dayane Mello overlot virkelig ingenting til fantasien på premieren av filmen The Young Pope under filmfestivalen i Venezia i helgen.  Foto: Splash News
(FOR) HØY SPLITTFØRING I VENEZIA: Den italienske modellene Giulia Salemi og og den brasilianske modellen Dayane Mello overlot virkelig ingenting til fantasien på premieren av filmen The Young Pope under filmfestivalen i Venezia i helgen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nakenkjolen har de siste årene vært førstevalget når superstjernene ønsker å vekke oppsikt på den røde løperen. For det er jo ikke til å legge under en stol at det å vise litt hud, skaffer deg mye oppmerksomhet, særlig blant fotografene. 

Men, det er ikke nakenkjolen (som ofte er av det mer gjennomsiktige, naturfargede slaget) som var i skuddet under årets filmfestival i Venezia. I år er det nemlig helt klart splitten som skal være i fokus. Og jo høyere og dristigere - jo bedre. Her er det rett og slett hverken rom for strømper, truser eller hold-in av noe slag, og i noen tilfeller kan det nesten bli litt mye av det gode. 

LES OGSÅ: Denne nakenkjolen slår alle

Sleipt triks for å få presseoppmerksomhet

Under helgens premiere på «The Young Pope», var alles øyne rettet mot modellene Giulia Salemi og Dayane Mello, som bar filmfestivalens desidert mest avslørende kjoler - med så høye splitter at selv bikiniskillet (for ja, de hadde ikke på undertøy) syntes. 

Splitt er jo kjent for å være sexy, men kan egentlig noen normale kvinner gå med kjoler av denne typen? 

- Kjendisstylister ser alltid etter nye måter å gi kundene ekstra pressefokus, og jo mer sjokkerende et antrekk er, jo mer oppmerksomhet får de. Jeg synes det er litt sleipt og kynisk, og er vel ikke særlig stor fan av trenden, har kjendisstylist Naomi Isted uttalt til Daily Mail i forbindelse med helgens kjoleoppstyr. 

Se flere bilder nedenfor: 

LES OGSÅ: Her viser Irina Shayk nesten ALT!

Så høy kan splitten være

Ok, så disse kjolene er ikke for alle og enhver, men hvor høyt kan en vanlig kjolesplitt gå, og hva bør du tenke på når du velger kjole? Stylist og moteekspert Nathalie Helgerud har tidligere kommet med flere gode tips

1. Ikke vis rumpa. Har du en kjole med splitt på siden må du passe på at den ikke går for høyt opp. Hvis splitten går til midt på låret, er det en fin høyde. 

2. At man ser trusa i en kjole med høy splitt, er ikke spesielt lekkert. Sett deg ned i kjolen, og hvis den er et godt stykke unna fra å vise dette, er splitten passe høy.

KAN KUNSTEN: Supermodell Doutzen Kroes i en nydelig kjole, der splitten er høy, men ikke for avslørende. Da blir det langt mer elegant og classy! Foto: Pa Photos
KAN KUNSTEN: Supermodell Doutzen Kroes i en nydelig kjole, der splitten er høy, men ikke for avslørende. Da blir det langt mer elegant og classy! Foto: Pa Photos Vis mer

3. Det må være en fin balanse mellom å vise hud på under- og overkroppen. Hvis du vil vise litt hud på overkroppen i tillegg kan du gå for en kjole med én skulder. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer