Nakenkjole

Modeller sjokkerte med superdristige kjoler i Venezia

Viste nesten «alt» på den røde løperen! Dette bør DU tenke på når du bruker kjoler med høy splitt.

(FOR) HØY SPLITTFØRING I VENEZIA: Den italienske modellene Giulia Salemi og og den brasilianske modellen Dayane Mello overlot virkelig ingenting til fantasien på premieren av filmen The Young Pope under filmfestivalen i Venezia i helgen.  Foto: Splash News
(FOR) HØY SPLITTFØRING I VENEZIA: Den italienske modellene Giulia Salemi og og den brasilianske modellen Dayane Mello overlot virkelig ingenting til fantasien på premieren av filmen The Young Pope under filmfestivalen i Venezia i helgen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nakenkjolen har de siste årene vært førstevalget når superstjernene ønsker å vekke oppsikt på den røde løperen. For det er jo ikke til å legge under en stol at det å vise litt hud, skaffer deg mye oppmerksomhet, særlig blant fotografene. 

Men, det er ikke nakenkjolen (som ofte er av det mer gjennomsiktige, naturfargede slaget) som var i skuddet under årets filmfestival i Venezia. I år er det nemlig helt klart splitten som skal være i fokus. Og jo høyere og dristigere - jo bedre. Her er det rett og slett hverken rom for strømper, truser eller hold-in av noe slag, og i noen tilfeller kan det nesten bli litt mye av det gode. 

LES OGSÅ: Denne nakenkjolen slår alle

Sleipt triks for å få presseoppmerksomhet

Under helgens premiere på «The Young Pope», var alles øyne rettet mot modellene Giulia Salemi og Dayane Mello, som bar filmfestivalens desidert mest avslørende kjoler - med så høye splitter at selv bikiniskillet (for ja, de hadde ikke på undertøy) syntes. 

Splitt er jo kjent for å være sexy, men kan egentlig noen normale kvinner gå med kjoler av denne typen? 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer