Interiør

Moderne interiør møter historiske elementer hjemme hos Elisabeth

Elisabeth har et øye for detaljer og ting med særpreg. Ta en titt i hennes eklektiske hjem her!

Moderne interiør møter historiske elementer hjemme hos Elisabeth
Publisert
Sist oppdatert

Elsiabeth Særtre (33) er PR- og salgs sjef for Pure Agency, som blant annet fører merkene By Nord og Ferm Living. Hun elsker å invitere venner hjem, og pynter gjerne bordet to dager før gjestene kommer. For henne er detaljer viktig både når det kommer til mote og interiør, med aller viktigst er at tingene har et særpreg.

Hvor viktig er interiør for deg?

Jeg er glad i å være hjemme og koser meg veldig når jeg har venner på besøk. Interiør er derfor en stor stemningsskaper i livet mitt.

Les også: Sunniva åpner dørene til sitt urbane hjemSÆRPREG: Stuen er elegant og hjemmekoselig innredet med unike detaljer. Hvite vegger, hvitt gulv og store vinduer gjør leiligheten lys og åpen. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilket rom trives du best i?

Jeg er glad i stuen. Det er et stort rom hvor jeg kan dekke langbordet og underholde venner. Nettopp det gjør rommet til et midtpunkt i leiligheten. Alle som kommer inn til meg kan gå rett inn i stuen og finne sin plass.

Les også: Ta en titt i Amandas rustikk-chice leilighet

MOTE: Skjorter fra Equipment og nedtonede vesker fra Isabel Marant og Balenciaga er sterkt representert i Elisabeths klesskap. Også sko fra Isabel Marant og vesker fra det franske merket Goyard er en favoritt. Foto: Ole Martin Halvorsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer