Interiør

Moderne interiør møter historiske elementer hjemme hos Elisabeth

Elisabeth har et øye for detaljer og ting med særpreg. Ta en titt i hennes eklektiske hjem her!

Moderne interiør møter historiske elementer hjemme hos Elisabeth
Publisert
Sist oppdatert

Elsiabeth Særtre (33) er PR- og salgs sjef for Pure Agency, som blant annet fører merkene By Nord og Ferm Living. Hun elsker å invitere venner hjem, og pynter gjerne bordet to dager før gjestene kommer. For henne er detaljer viktig både når det kommer til mote og interiør, med aller viktigst er at tingene har et særpreg.

Hvor viktig er interiør for deg?

Jeg er glad i å være hjemme og koser meg veldig når jeg har venner på besøk. Interiør er derfor en stor stemningsskaper i livet mitt.

Moderne interiør møter historiske elementer hjemme hos Elisabeth

Les også: Sunniva åpner dørene til sitt urbane hjem
SÆRPREG: Stuen er elegant og hjemmekoselig innredet med unike detaljer. Hvite vegger, hvitt gulv og store vinduer gjør leiligheten lys og åpen. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilket rom trives du best i?

Jeg er glad i stuen. Det er et stort rom hvor jeg kan dekke langbordet og underholde venner. Nettopp det gjør rommet til et midtpunkt i leiligheten. Alle som kommer inn til meg kan gå rett inn i stuen og finne sin plass.

Les også: Ta en titt i Amandas rustikk-chice leilighet

Moderne interiør møter historiske elementer hjemme hos Elisabeth

MOTE: Skjorter fra Equipment og nedtonede vesker fra Isabel Marant og Balenciaga er sterkt representert i Elisabeths klesskap. Også sko fra Isabel Marant og vesker fra det franske merket Goyard er en favoritt. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Er du opptatt av detaljer?

Ja, når det gjelder både klær og interiør, faller jeg gjerne for detaljer som har et særpreg eller som skiller seg ut. Gjerne lekne og humoristiske detaljer, men også vakre og prangende.

Les også: Bli med hjem til STYLEmag-bloggerens lekne og fasjonable hjem

Av Julie Kase

Foto: Ole Martin Halvorsen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer