Monique Lund

Monique går for komfortabelt og chict i høst

STYLEmag-blogger Monique Lund kombinerer joggebukser og college-genser med pumps og en stilig jakke for en chic vri på et komfortabelt antrekk. Få hennes stiltips og kopier looken her!

Monique går for komfortabelt og chict i høst
Publisert
Sist oppdatert

 - Med unntak at jeg kanskje synes den detaljen nede ved ankelen kan likne på leggvarmere, er denne buksen gull! Den minner meg litt om Isabel Marant, og den er like behagelig som den ser ut, forteller Monique, som har satset på et komfortabelt antrekk i høstkulden.

Se flere antrekksbilder av Monique på hennes blogg

 - College-genser og joggebukse trenger ikke å være så kjipt som det kanskje høres ut som! Et par pumps, en jakke og kanskje et statementsmykke, og plutselig ble det litt mer fasjonabelt, tipser hun.

Les også: Bli bedre kjent med STYLEmagblogger Monique Lund. Vi har stil henne 30 spørsmål

Monique går for komfortabelt og chict i høst

KOMFORTABELT & CHICT: Monique kombinerer joggebukse og college-genser med feminine plagg og tilbehør slik at hun trygt kan ta med seg kosedressen ut av sofaen. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com.

Shop stilen:

Joggebukser fra CLU via net-a-porter.com, ca. kr 1860. Jakke fra Zara, kr 999. Statementesmykke fra Zara, kr 299. Collegegenser fra Madeleine Thompson via my-wardrobe.com, ca. kr 2705, Neglelakk fra Essie i fargen "Licorice", kr 129. Pumps fra Mango, kr 799.

Les også: Få Maria Skappels helsvarte feststil

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer