<strong>SLANGESKINN:</strong> Slangemønster oser rett og slett av luksus, og det er ikke mer enn en liten dose som skal til for å heve looken. Foto: All Over press/Produsenten
SLANGESKINN: Slangemønster oser rett og slett av luksus, og det er ikke mer enn en liten dose som skal til for å heve looken. Foto: All Over press/Produsenten Vis mer

Mote

Mønsteret som er perfekt nå

Det oser rett og slett av luksus, og det er ikke mye som skal til for å heve looken.

Publisert
Sist oppdatert

Elsker du mønster?

Enten det er en mønstret clutch til den lille sorte, en sommerlett bluse til et par jeans eller et par bukser med sesongens hotteste mønster, så slår det aldri feil.

Og er det noe vi ønsker oss akkurat nå, så er det slangeskinnsmønster!

LES OGSÅ: Wow-kjolene du bare må se!

Passer perfekt hele året

Slangemønster oser rett og slett av luksus - selv om plagget faktisk ikke alltid koster så mye, og det er ikke mer enn en liten dose som skal til for å heve looken.

Dersom du ønsker et litt mer dempet uttrykk, finnes det masse stilige slangeskinnssko og uendelig med fine vesker i alle størrelser, men også mindre detaljer, som et belte. 

Men er du av den litt mer vågale typen kan du gjerne gå for mønsteret fra topp til tå.

Uansett, kan du finne noe i enhver prisklasse. Unn deg selv litt luksus med et par solbriller fra Jimmy Choo til sommerbikinien (du finner dem i bildeserien over), eller gjør det enkelt med et nytt deksel for under hundrelappen fra H&M. 

Kronprinsesse Victoria av Sverige har tidligere vist hvordan slangeskinn gjerne kan gjøre seg i kongelig selskap, da hun kombinerte en kledelig brun kjole med både sko og clutch med det giftige mønsteret.

LES OGSÅ: Jenny Skavlan har designet badetøy

Derfor elsker vi dyremønster

En annen favoritt, som stadig dukker opp igjen i motebildet er leopardmønster, og det trenger absolutt ikke være synonymt med «harry».

<strong>STASHER OPP KJOLEN MED SKO OG VESKE I SLANGESKINN:</strong> Kronprinsesse Victoria viser oss hvordan vi skal bruke slangeprint på en stilfull og elegant måte.
STASHER OPP KJOLEN MED SKO OG VESKE I SLANGESKINN: Kronprinsesse Victoria viser oss hvordan vi skal bruke slangeprint på en stilfull og elegant måte. Vis mer

Mønsteret er blant annet en favoritt blant stilikoner som Kate Moss og Mary-Kate Olsen.

Men det finnes også andre dyreprint, som er mye lettere å bruke. I senere tid er nemlig dyrene vekket til live i andre former enn flekker og striper - blant annet i form av fugler, og de er like enkle å bruke som en vanlig, søt topp med blomster.

Dersom du syns det blir vanskelig, kan du være ganske trygg på et par sko med mønster - enten det er leopard eller slangeskinn, vil fungere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer