Moods

Moods åpner bygdebutikk

Moods of Norway åpner ny butikk i den forblåste bygda Flø, der det bor 160 innbyggere.

Moods-guttene i muntre klær fra den kommende 2009-kolleksjonen. F.v. Peder Børresen, Stefan Dahlkvist og Simen Staalnacke. Foto: Eirik Knudsen/Cockpit Studio
Moods-guttene i muntre klær fra den kommende 2009-kolleksjonen. F.v. Peder Børresen, Stefan Dahlkvist og Simen Staalnacke. Foto: Eirik Knudsen/Cockpit Studio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke bare Louis Vuitton og Mulberry i Oslo som får gleden av å ha sauetrøyer, utedoprøverom og elgtruser som nabo lenger. Nå åpner nemlig Moods of Norway dørene til en splitter ny butikk i den lille bygda Flø, der 160 innbyggere holder hus.Øya, som ligger i havgapet sør for Ålesund, har aldri hatt noen butikk før. Dette blir den aller første.
 • Les også: Moods blir nabo med Louis Vuitton
 • Kunst og mote hånd i hånd

  Moods-klærne skal henges opp i Fløs tidligere skolestue, Studio Hugo Opdal.De siste årene har kunstgalleriet gjort det til en vane å invitere til gards for kunstopplevelser utenom det vanlige. Sist ut var kunstnerne Damien Hirst og Sverre Bjertnæs.Nå er det de to glade Moods-guttene som skal til pers. - Klærne våre passer som hånd i hanske med galleriet til Hugo. Det blir art and fashion hånd i hånd, sier Simen Staalnacke i Moods of Norway i en pressemelding.Moods samarbeidet også med Hugo Opdal under fjorårets utstilling «Gøy på Vestlandet» med kunstneren Unni Askeland.
 • Les også: Muntre Moods åpner butikk
 • Flø i fjæra først

  Det er mye som skjer for designerne Simen Staalnacke og Peder Børresen bak Moods of Norway om dagen.13. februar lanserer de sin 2009-kolleksjon under Oslo Fashion Week, og om ikke lenge skal de åpne en ny Moods of Norway Flagship Store hos fiffen i Beverly Hills.Men aller først er det altså Flø som gjelder. Her skal designerne by på limousin, nystekte vafler, musikk og god stemning for alle som vil kjøpe dress i fjæra.- Vi inspireres av utkant-Norge. Mye av det Moods-konseptet bygger på er ting som også forbindes med et sted som Flø. Dessuten ligger lokalene på en av de peneste plassene i Norge, forklarer Simen Staalnacke.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer