Moods Of Norway

Moods of Norway åpner butikk på Karl Johan

18. oktober stiller Fabian Stang og orkester på åpningen.

Moods of Norway åpner butikk på Karl Johan
Publisert
Sist oppdatert

Moods of Norway-gutta har to ting i blodet: å få et merke til å lykkes og å stelle i stand til fest.

De to går gjerne hånd i hånd for gründerne Peder Børresen og Simen Staalnacke, som da de hadde åpning av butikken sin i Soho i New York under moteuken i storbyen tidligere i år. Køen for å komme inn gikk rundt kvartalet, og partyfaktoren var høy.

KARL JOHAN 18. oktober åpner de nok en konseptbutikk i Oslo, nærmere bestemt Karl Johans gate. Klokken tolv er ordfører Fabian Stang og Stryn-ordfører Sven Flo til stede for å kaste glans over begivenheten, og det er også Kampen Janitsjarorkester og stilige Maya Vik. Feiringen settes i gang klokken tolv, men det loves god stemning gjennom hele dagen fra gjengen, hvis mål for merket er å skape glade klær til glade mennesker.

Gutta selv synes det er stor stas å åpne butikk i Karl Johan.

- Som norske designere er det stort å åpne butikk i Oslos paradegate, sier Staalnacke og Børresen i en pressemelding.

Butikken er på 400 kvadratmeter, og ligger ovenfor TV 2s lokaler. Den har både merkets dame og herrekolleksjon, og de ulike linjene cocktail, casual og street har hver sine avdelinger. De åpnet sin første butikk i Oslo i Akersgaten i 2008, og to år etter kom super duper store'n til Hedgehaugsveien.

Med den nye butikken har de totalt femten på verdensbasis.

Foto: Getty Images

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer