Moods Of Norway

Moods of Norway åpnet Oslo Runway med vår/sommer 2016-visning

Valgte å heller vise folket klær de kan få tak i snart.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag markerte starten på Oslo Runway - som i år går av stabelen i selveste Operabygget i Bjørvika. Og først ut av designerne som holdt visning, var ingen ringere enn Moods of Norway. 

Stryn-gutta, som har gjort enorm suksess både i inn-og utland de siste årene, hadde også tatt et litt fiffig valg når det kom til årets visning. 

I stedet for å vise høst/vinter 2016-kolleksjonen, slik de andre designerne skal - og som ofte er vanlig under motevisninger (ligger alltid foran én sesong), så valgte Simen og Peder å heller vise deres nye vår/sommer-kolleksjon for 2016. 

Med andre ord - klærne vi så på catwalken kommer i butikk allerede de kommende månedene. Du slipper altså å vente helt til høsten med å gå til anskaffelse av et plagg, dersom du ser noe du liker. Også Burberry og Tom Ford har valgt å gjøre det samme - når de skal avholde sine visninger under de kommende moteukene i London og New York.

- Det å vise kolleksjonene i det de kommer i butikk er blitt en stor global trend. Verden går kjappere og kundene vil ikke vente seks måneder før de kan kjøpe produktene i butikk. Vi har holdt på i nesten to år med en omstilling der vi nå leverer klærne i samme sesong, sier designerne Simen Staalnacke og Peder Børresen til KK.no.

Se alle plaggene fra Moods of Norways Oslo Runway-visning i toppen av saken! 

Med seg som modell på tirsdagens visning, hadde blant annet Moods-gutta fått med seg svømmestjerne (og modell) Lavrans Solli!

LAVRANS PÅ CATWALKEN: Lavrans Solli gikk modell for Moods of Norway.  Foto: Per Ervland
LAVRANS PÅ CATWALKEN: Lavrans Solli gikk modell for Moods of Norway. Foto: Per Ervland Vis mer

FOTO: PER ERVLAND

Se hele programmet for Oslo Runway her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer