Moods Of Norway

Moods of Norway med ny butikk

Gutta fra Stryn åpnet butikk i Beverly Hills. Se hvem som var der og hva de hadde på seg.

Modell Camilla Abry med en utringet, fotsid kjole med blomstermotiv.  Foto: All Over Press
Modell Camilla Abry med en utringet, fotsid kjole med blomstermotiv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De lager fine klær for kule menn og kvinner. I går åpnet de butikk i Beverly Hills, California. Den nye butikken til norske Moods of Norway ligger på Robertson Boulevard i det trendy strøket Robertson i Beverly Hills.

Ski og vafler

De 300 gjestene som som kom for å feire åpningen av Moods of Norway Flagship Store fikk servert et lite stykke Norge. I bakgården var det kjørt inn snø, skiene stod klare, og gjestene fikk servert nystekte vafler. Men midt i all bonderomantikken var det også mye glamour. Både lekre cocktails og den røde løperen var på plass. Og fashionistaene kom for å feire Moods of Norway. Her kan du se hva de hadde på seg.

Se hvem som var på festen:

Inspirert av bygda

Fra før har de butikker i Oslo og på Flø på Sunnmøre. Butikken på Flø, en bygd med 160 innbyggere, ble åpnet i februar i år. - Vi inspireres av utkant-Norge. Mye av det Moods-konseptet bygger på er ting som også forbindes med et sted som Flø. Dessuten ligger lokalene på en av de peneste plassene i Norge, sier Simen Staalnacke. Han er en av gründerne bak Moods of Norway.

Moteukas mest elleville

I fjor høst valgte designerne å ha visningen på Folkemuseet på Bygdøy, med kumøkk og lodne sauer som ekstra krydder. Under Oslo Fashion Week i februar i år bød gjengen på moteukas mest elleville show. Med hula hula-piker, Bollywood-dans, 2500 fans, Jon Skolmen, grønlandshunder og dekkongen Tommy Sharif som sang og danset.

Sjekk ut moroa her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer