Klær

Moods til Hollywood

Moods of Norway er fargeklatten innen norsk moteverden. Nå kan Elton John bli sett i kreasjonene deres.

Moods til Hollywood
Publisert
Sist oppdatert
Designerduoen Simen Staalnacke og Peder Børresen utgjør Moods of Norway. Dette er gutta som blir lagt merke til. Enten de kjører i rosa limousin, kler opp Ari Behn eller raser ned bakkene i Stryn på snøbrett. Er det noen som klarer kunsten å markedsføre seg, så er det Moods of Norway. - Ja, og nå har alle de hotteste stylistene i Hollywood lagt merke til oss, sier en oppstemt Peder på telefon fra Oslo. Han skal være i Oslo i en uke, før han reiser til USA for å markedsføre seg videre. Om få dager debuterer Moods på det amerikanske markedet. 20 butikker i USA skal selge klærne fra Stryn. Og 14 av utsalgene er i LA. Innen høsten kommer skal de selge til nærmere 50 butikker. - Målet er å bli en sterk internasjonal merkevare, sier Peder. Og hvorfor skulle vi ikke klare det? Klærne våre er rocka og kule!For deg som ikke vet hva Moods of Norway er, så består kreasjonene av mønstrete og fargesterke klær. Dessuten har mange av fritidsklærne, som består av hettejakker og t-skjorter, motiver av for eksempel vaflene som bestemoren til Simen lager. Med oppskriften på ryggen. Dette er humoristisk mote!- Og klærne passer ypperlig til alle rockestjerner som ønsker å skille seg ut, skyter Peder inn.Sistnevnte er ikke så langt fra sannheten. Til årets Oscar-utdeling fikk Moods lagt 500 dressjakker og t-skjorter i goodiebagene til Elton Johns Oscar-nachspiel (alle gjestene får en stor pose med smykker, klær og kosmetikk utdelt på slike fester). Nå har de beste stylistene, Paris Hilton og andre som står på Hollywoods A-liste fått de fargesterke kreasjonene fra Norge. Vil vi se Elton John i dressjakkene deres?- He- he. Vi skal bli størst, ler Peder.Til uka reiser han tilbake til USA. Dette blir spennende. Et ypperlig stykke Norge. LES MER:
 • Oslo Fashion Week 2006 i bilder
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer