Anja Hammerseng-Edin:

Morgenrutiner for suksess! Denne uken: Anja Hammerseng-Edin

«Skjønnhetsproduktet» hun er helt avhengig av? Søvn!

ANJA HAMMERSENG-EDIN: - Å slutte å lese nyhetene om morgenen har gjort dagens første timer mye bedre for meg - det er mer positiv energi. FOTO: NTB Scanpix
ANJA HAMMERSENG-EDIN: - Å slutte å lese nyhetene om morgenen har gjort dagens første timer mye bedre for meg - det er mer positiv energi. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I lang tid spilte Anja Hammerseng-Edin (35) håndball for Larvik og landslaget. Nå holder hun inspirerende foredrag om mental styrke. Å bevare den mentale roen er, naturlig nok, viktig i hverdagen. Anja er et morgenmenneske, og elsker å stå tidlig opp.

Hver morgen går hun tur med hunden mens sønn og kone sover litt lenger. På øret har hun som regel deilig musikk eller en podcast. Hvis hun ønsker å gire seg opp hører hun på Fearless Motivation, ellers går det mye i The Script og Ed Sheeran. Favorittpodcasten er Tim Ferris'.

Hun sørger også for å ha tid til å meditere i 10-30 minutter hver morgen. Dette synes hun er viktig ikke bare fordi det gir ro, men også struktur på dagen og hjelper på kreativiteten. Tilbake etter tur er det tid for frokost før morgenens treningsrunde, og da spiser hun helst knekkebrød med avokado eller havregrøt.

- I tillegg drikker jeg kaffe med kona mi etter morgenturen. Det er viktig for meg fordi hun gjør meg glad, og jeg føler meg heldig som har en kone som prioriterer dette, sier hun.

LES OGSÅ: 15 måter å bruke kokosolje i skjønnhetsrutinen din

- Hva gjør du hvis du våkner og føler deg sliten og groggy?

- Jeg trener eller mediterer, men som oftest ber Gro meg om å sove litt til hvis jeg er groggy. Da skjønner jeg at jeg ikke har vært på mitt mest sjarmerende!

Er det noe konkret som potensielt kan gjøre morgenen din hundre ganger bedre?

Anja Hammerseng-Edin gjorde stor suksess på banen sammen med Larvik-laget. Foto: Scanpix
Anja Hammerseng-Edin gjorde stor suksess på banen sammen med Larvik-laget. Foto: Scanpix Vis mer

- Ja, for en stund siden bestemte jeg meg for å slutte å lese nyhetene om morgenen. Det har gjort morgenen mye bedre for meg - det er mer positiv energi.

Har du et skjønnhetsprodukt du er helt avhengig av?

- Søvn!

Morgenrutinene er like faste i helgene. Før sønnen følges på fotballtrening klokken 09:00, har hunden blitt luftet og kaffen er innabords. Anja har ett, veldig konkret tips til hvordan få en god morgen og dag:

- Finn ut hva som er bra for deg - og prioriter det.

LES OGSÅ: Slik vet du om du har fått nok søvn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer