Ashley Park

- Morsom vri på noen litt kjipt, som uansett vil få oppmerksomhet

La du merke til den fiffige detaljen på kjendisfesten?

ASHLEY PARK: Skuespillerduoen Haley Lu Richardson og Ashley Park, kjent fra henholdsvis White Lotus og Emily in Paris, poserte side om side under SAG Awards i Los Angeles i februar. Sistnevne ikledd en diamantbelagt skinne. FOTO: NTB
ASHLEY PARK: Skuespillerduoen Haley Lu Richardson og Ashley Park, kjent fra henholdsvis White Lotus og Emily in Paris, poserte side om side under SAG Awards i Los Angeles i februar. Sistnevne ikledd en diamantbelagt skinne. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I slutten av februar var det duket for den årlige prisutdelingen Screen Actors Guild Awards, der skuespillere fra TV- og filmbransjen blir hyllet for sitt talent.

Ikke overraskende ble både gjengen i HBO-serien White Lotus og filmen Everything Everywhere All at Once hyllet med flere priser under utdelingen.

SKYHØY: Ashley Park matchet den diamantbelagte skinnen med 16 centimeter høye platåsandaler fra Steve Madden. FOTO: NTB
SKYHØY: Ashley Park matchet den diamantbelagte skinnen med 16 centimeter høye platåsandaler fra Steve Madden. FOTO: NTB Vis mer

Én av dem som gratulerte White Lotus-gjengen med den gjeve utmerkelsen var Emily in Paris-skuespiller Ashley Park (31). Hun er god venninne med White Lotus-skuespiller Haley Lu Richardson (27), og de to ble fotografert side om side under festlighetene.

De sto også på scenen sammen og delte ut pris under SAG Awards.

Sistnevnte var ikledd en kledelig, perlebelagt kjole fra Carolina Herrera, men det var venninnen Ashley Park - ikledd en lekker, kremhvit kjole fra Elie Saab.

GODE VENNINNER: Skuespillerne Haley Lu Richardson og Ashley Park under SAG Awards. FOTO: NTB
GODE VENNINNER: Skuespillerne Haley Lu Richardson og Ashley Park under SAG Awards. FOTO: NTB Vis mer

Men det var den diamantbelagte skinnen på 31-åringens venstre ankel, som stjal showet på rød løper.

Og det faktum at hun, til tross for ankelskade, hadde valgt skyhøye gullplatåsandal fra Steve Madden til antrekket - med en hæl på nesten 16 centimeter.

Hylles for skinnevalget

KKs moteekspert Ida Elise Eide Einarsdóttir hyller 31-åringen for motevalget:

- Morsom vri på noen litt kjipt, som uansett vil få oppmerksomhet på den røde løperen!

Moteeksperten har observert at platåsandalen er en trend blant kjendiskvinnene.

- Det stopper henne åpenbart ikke fra å kaste seg på en sesongens store trender, nemlig platåsandalen.

- Den kom for fullt tilbake i motebildet i fjor sett på navn som Ariana Grande, Zendaya og Dua Lipa (da kan du være sikker på at det blir en trend). Veldig 2000-talls, som fortsetter å stramme sitt klamme grep om trendbildet!

SKINNE: Emily in Paris-skuespiller Ashley Park med skinne også under Paris Fashion Week i januar. FOTO: NTB
SKINNE: Emily in Paris-skuespiller Ashley Park med skinne også under Paris Fashion Week i januar. FOTO: NTB Vis mer

Det er for øvrig ikke første gang Ashely Park dukker opp med skinne på rød løper - dog første gang skinnen er diamantbelagt.

Jo høyere, jo bedre

Under moteuken i Paris i januar dukket hun opp med skinne på ankelen, og har gjort det ved flere anledninger siden. Hun har ikke gått ut offentlig med hva grunnen til ankelskaden er.

SKYHØYT: Ashley Park fotografert under Valentino-show under moteuken i Roma sommeren 2022. Den korte, sjokkrosa kjolen valgte skuespilleren å matche med et par skyehøye platforms. FOTO: NTB
SKYHØYT: Ashley Park fotografert under Valentino-show under moteuken i Roma sommeren 2022. Den korte, sjokkrosa kjolen valgte skuespilleren å matche med et par skyehøye platforms. FOTO: NTB Vis mer

Men det er ingen tvil om at 31-åringen elsker å gå i skyhøye hæler, og har ved flere motearrangementer vært ikledd hæler godt over 6 inch (som tilsvarer i underkant av 16 centimeter).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer