Moschino

Moschino-designer Jeremy Scott kledde opp modellene som papirdukker

Dette kan vi jo bare kalle et ekstremt kreativt påfunn!

MOSCHINO: Modellene ble sendt ut som papirdukker under Moschinos visning for våren 2017. Foto: Epa
MOSCHINO: Modellene ble sendt ut som papirdukker under Moschinos visning for våren 2017. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis det er én mann som gang på gang klarer å finne på de villeste, sprøeste og mest kreative visningene under moteukene, så er det Jeremy Scott. Han har testet både det ene og det andre med sitt egne merke, men han er også designer for det italienske motehuset Moschino. Det var spesielt ett år som tok helt av, og det var da merket sendte modellene sine ned catwalken iført antrekk inspirert av fastfood-kjeden McDonald's. Du kan se noen av produktene her!

Artist Rihanna og moteredaktør Anna Dello Russo er bare noen av de som kastet seg over den mat-inspirerte trenden, og nå har selvfølgelig Jeremy Scott funnet på noe nytt og ekstremt kreativ. Husker du de gode, gamle papirdukkene vi brukte før? Hvor du kledde på dukken ved å klistre på alt du kunne tenke deg av klær og tilbehør? Det var nemlig klart og tydelig hva som hadde vært inspirasjonen for Moschinos visning under Milano Fashion Week denne gang.

Modellene spaserte nemlig ned catwalken seende ut som levende papirdukker. 

Kanskje ikke noe vi kommer til å prøve ut til hverdags, men FOR et kreativt påfunn. For det er jo det designerne gjør, de kler på og av modellene hele tiden, så hvorfor ikke bare vise det fram helt bokstavelig talt? I tillegg har Jeremy Scott fått med seg noen av verdens største modeller til å vise fram kolleksjonen for våren 2017. Gigi Hadid (21), Bella Hadid (19), Taylor Hill (20), Elsa Hosk (27) og Sara Sampio (25) var blant modellene som gikk visningen, og sett bort ifra Bella Hadid, er alle jentene Victoria's Secret-modeller. Men det er vel ikke lenge før lillesøster Hadid blir å se i den staben også! Du vet, både Karlie Kloss og Doutzen Kroes har jo sluttet som «engler»!

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer