Kate Moss

Moss er moteverdenens mektigste

Glem Galliano, Vivienne Westwood og Anna Wintour. Moteverdenens mektigste er heter Kate Moss.

Moss er moteverdenens mektigste
Publisert
Sist oppdatert
Mange trodde at Kate Moss' karriere var over da hun ble avbildet på tabloidenes forsider med kokain på vei opp i nesa. Skandalen førte til at hun mistet gullkantede modellkontrakter med blant annet H&M og Chanel. Andre mente at hun var på vei ned fra superstjernehimmelen etter å ha festet litt for hardt og litt for lenge med hurragutten Pete Doherty.

 • Se stjernene i røyken

 • Stilkon

  Men slik gikk det ikke. Hun omtales stadig i internasjonale motemagasiner som et stilikon av klasse, og i fjor vant hun «Årets modell»-prisen under britiske Fashion Awards. Nå har supermodellen Kate Moss blitt kåret til den britiske moteverdenens mest innflytelsesrike person, skriver Femalefirst.

  London-designere

  Kate Moss troner øverst på den prestisjetunge listen. Men andre personer har i følge nettstedet makt over hvordan britene kler seg og ter seg.

  Også eieren av kleskjeder som Top Shop og Miss Selfridge, Sir Philip Green, har fått en plass på listen. Det har også modellmammaen Sarah Doukas og designerne Christopher Kane og Vivienne Westwood.

 • Hottest i høst

 • Sienna Miller

  Men andre kjendiser har også funnet veien til lista. Sienne og Savannah Miller har nevnes som de viktigste nykommerne, etter at de lanserte sitt eget klesmerke kalt Twenty8Twelve og åpnet merkets flaggskipbutikk i London.

  - Mektige London

  Simon Davis har arbeidet med Londons liste. Han har klare tanker om hva som fortsatt gjør at London er en moteby å regne med:
  - London er fortsatt verdens mest innflytelsesrike by når det kommer til alt fra shopping, til helse, mote og kunst. Her er det mennesker som tar avgjørelser og ser til at de blir gjennomført, og dette gjør at London så viktig. Du trenger ikke være rik eller berømt for å få makt her, mange av personene på listen vår arbeider i kulissene, sier Simon Davis til Vogue. • Danker ut Kate Moss
 • Finn frem skinnjakken
 • For hånden: Her er veskene som løfter antrekket
 • Høsten bli kort
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer