Møt motebloggeren!

Karn Kjerstad

Møt motebloggeren!

Karn sjonglerer et hektisk liv som medisinstudent, medarbeider hos Filippa K og blogger i Bergen by. Når ingenting annet funker, blir boyfriend-jeans, hvit T-skjorte og Converse løsningen. Møt motebloggeren Karn Kjerstad!

Publisert
Sist oppdatert

Karn er jenta bak motebloggen Urban Auburn, hvor hun deler stiltips, inspirasjon og antrekksbilder med sine lesere. Hun mener at en god blogg kjennetegnes ved kvalitet, både når det gjelder tekst og bilder.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

  - Den er avslappet og enkel, men samtidig litt edgy. Jeg går gjerne i skinny-jeans, en basic T-skjorte eller en skjorte og en skinnjakke slengt over skuldrene. Jeg bruker heller leppestift og neglelakk enn masse tilbehør når jeg skal noe spesielt, og da bytter jeg ut Converse-sko med spisse pumps.

Hvorfor liker du å blogge?

 - Bloggen min er et sted hvor jeg virkelig kan uttykke min personlige stil og interesse for mote og fotografi. Jeg vil vise at det ikke trenger å være så vanskelig å kle seg bra selv om man har en travel hverdag eller et stramt budsjett. Samtidig som at man skal være seg selv og la sin egen personlighet være uavhengig av hva som er "in" akkurat nå. Jeg er jo først og fremst medisinstudent, og bruker mye tid og energi på skole, men jeg elsker mote og vil at det skal være en viktig del av hverdagen min.

Møt motebloggeren!

DENIM: Karns stil er avslappet og enkel med en edge, og valget faller ofte på denim når hun setter sammen et antrekk. Foto: Irina Lakicevic, Privat.

Les også: Møt motebloggeren Sara Strand

Hvilke nøkkelplagg synes du man burde ha i garderoben sin?

 - Alle bør starte med å investere i en god basis-garderobe. Jeg har brukt både år og tusenlapper på å bygge opp min, som nå inneholder relativt få plagg av god kvalitet og riktig snitt. Når man har den i boks, kan man begynne å bygge videre med statementplagg som er litt mer spesielle i stoff, mønster og stil. Jeg er veldig opptatt av at enkeltplagg i garderoben skal kunne kombineres med hverandre, slik at man har mange muligheter selv om klesskapet ikke flyter over.

Hva er ditt siste kjøp?

Møt motebloggeren!

 - I et svakt øyeblikk gikk jeg innom butikken Retro i Bergen og endte opp med tidenes impulskjøp på MasterCard. Jeg trenger ikke gå nærmere inn på hva det var, men det var ikke en garderobe-klassiker, for å si det sånn. Da jeg kom hjem fikk jeg streng beskjed av jentene i kollektivet om å dra tilbake og bytte det inn, så det gjorde jeg. Ingen skam å snu!

DETALJER: Karn velger heller leppestift og neglelakk fremfor masse tilbehør når hun pynter seg. Ellers er hun, som jenter flest, glad i sko - høye som lave. Foto: Irina Lakicevic, Privat.

Hva er et godt kjøp?

 - Det er noe som gir deg mye glede over lang tid. Det trenger ikke nødvendigvis å ha med pris, merke eller kvalitet å gjøre, men at det får deg til å føle deg vakker og vel. Det kan være alt fra sko, en veske, skjønnhetsprodukter eller klær. Man kan planlegge og sette opp budsjett så mye man vil, men av og til er det bare "meant to be" og da går all logikk ut av vinduet.

Les også: La deg inspirere av it-jenta Bip Ling

AV THEA ROLL RAKENG

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer