Stylemag

Møt STYLEmags nye bloggere

Vi er stolte av å kunne presentere fire nye, freshe damer som skal blogge for oss.

Møt STYLEmags nye bloggere
Publisert
Sist oppdatert

STYLEmags Sjefredaktør Celine I. Aagaard, som selv har motebloggen Hippiehippiemilkshake er stolt over å ha hanket inn fire nye bloggere.

- Stylemag er et flermedialt motekonsept, og skal være på de plattformer der kvinner er. Blogg har siden lansering vært viktig for oss, og jeg håper våre lesere finner mye stilinspirasjon her. De stilbevisste kvinnene vi har tilknyttet oss har ulik bakgrunn og stil, og det spennende med tre av de nye bloggerne er at de er helt nyetablerte! Det er ekstra gøy! Noen har dere allerede møtt i spaltene våre, andre vil dere bli bedre kjent med, sier Celine.

 

Camilla Abry

Camilla Abry er et kjent fjes i motebransjen. Hun er modell og utdannet designer.Og med mannen, Peder Børresen som er designer for Moods of Norway, utgjør de et herlig par. Bloggen til Camilla inneholder alt fra outfits, inspirerende bilder fra blader og egne photoshoots Camilla er med i. Vi er veldig stolte av å få Camilla med på laget!

Møt STYLEmags nye bloggere

SHOOT FOR STYLEMAG: Camilla gjorde en moteserie for STYLEmag i nr. 3. Foto: Ragnar Hartvig

Annabel Rosendahl

Annabel Rosendahl er innkjøper på Eger Trend. Gjennom bloggen hennes får man et innblikk i moteverdens karusell. Annabel tar leserne sine med på alt fra innkjøp i Paris, moteshow og antrekksbilder. Med en kick ass-garderobe har Annabel markerer Annabel seg blant norges motebloggere.

Møt STYLEmags nye bloggere

FASHIONISTA: Annabel med et av sine mange, kule antrekk. Foto: Annabel Rosendahl

Marie Ullevoldsæter

Marie Ullevoldsæter jobber i motebransjen og er brandmanager på Høyer. På bloggen poster hun interiørtips, antrekksbilder, eventbilder og masse annen inspirasjon. Marie Ullevoldsæter har en androgyn og rocka stil som tar pusten fra de fleste. Velkommen skal du være vakre Marie!

Møt STYLEmags nye bloggere

ANDROGYN: Marie Ullevoldsæter har en rocka og androgyn stil som skiller seg ut. Foto: Marie Ullevoldsæter

Stella Vaage

Stella Vaage er utdannet journalist og har bakgrunn som modell og make up artist. Stella jobber til daglig for STYLEmag og gjennom bloggen hennes vil man få et dukk inn i en hektisk motehverdag, kule antrekksbilder og reiser, for å nevne noe. 

Møt STYLEmags nye bloggere

KUL DAME: Stella Vaage er ofte modell for STYLEmag. Foto: Ole Martin Halvorsen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer