Cecilie Krogh:

Møt vår nye skjønnhetsekspert

- Følelsen av å få folk til å gløde og kunne gi dem bedre selvtillit, er ubeskrivelig gøy!

SKJØNNHETSEKSPERT: Hårstylist Cecilie Krogh (29) skal dele sine beste tips triks med KK-leserne! FOTO: Astrid Waller
SKJØNNHETSEKSPERT: Hårstylist Cecilie Krogh (29) skal dele sine beste tips triks med KK-leserne! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

KK og Aller Media har nylig fått en ny skjønnhetsekspert som skal være med på å inspirere og gi leserne våre inspirasjon til styling av hår og makeup.

Hårstylist Cecilie Krogh (29) ønsker med sin ekspertise innen dette feltet å formidle enkle tips og triks for å få folk til å føle seg mer vel i hverdagen, uten at det verken koster skjorta eller tar all verdens med tid.

For å bli litt bedre kjent med Cecilie har vi i KK-redaksjonen fyrt av 10 kjappe spørsmål! Here we go:

- Så fortell, hvem er Cecilie Krogh?

- Jeg er en 29 år gammel jente som er bosatt i Oslo, men opprinnelig fra Ålesund. Jeg er i dag ansatt som kreativ leder for Jan Thomas Studio. I tillegg er jeg nyansatt som den nye skjønnhetseksperten i Aller Media - noe jeg gleder meg veldig til å ta fatt på!

- Hvordan ser en hverdag ut for deg?

- Min hverdag har ingen fasit, rett og slett fordi alle dager er så variert. Oppgaver varierer mellom alt fra kunder i og utenfor salong, til diverse medieoppdrag. Jeg er heldig som får lov til å oppleve så mange aspekter av denne bransjen. Jeg har også en mann og barn som jeg får lov til å prioritere og oppleve med, til tross for en hektisk hverdag.

- Hva er det beste med den jobben du har?

- Det må være å se det som skjer hos noen kunder etter at de har vært i stolen hos meg et par timer. Noen kan virke litt usikre på seg selv ved det første møtet og setter stort fokus på hva de ikke er fornøyde med. Om nettopp disse menneskene stråler når de forlater salongen; glad, fornøyd og med en osende selvtillit, er det en ubeskrivelig følelse!

- Jeg setter også stor pris på å være del av en jobbhverdag hvor fag settes i fokus. I dagens skjønnhetsjungel er det veldig mange som mener sterkt uten nødvendigvis å forstå fagkunnskapen rundt valgene som blir tatt. Jeg er takknemlig for at jeg har fått være en del av miljøer som har grunnleggende kunnskap.

- Hvor lang tid bruker du egentlig på hår og sminke på deg selv på morgenen?

- Jeg har en 3-åring i hus, så jeg tror jeg bruker omtrent fire og et halvt minutt på meg selv på badet, inkludert tannpuss.

- Hva er dine faste ritualer før du går ut døren?

- Det første jeg gjør etter å ha stått opp, er å vaske ansiktet, så tar jeg på en ansiktskrem, sminker bryn og unner meg litt maskara. Har jeg litt ekstra tid, legger jeg kanskje solpudder i kinnene - det har mye å si! Men det er litt dette jeg ønsker å lære bort. Hverdagssminke trenger ikke å ta så lang tid, og det finnes mange gode tips.

- Når begynte du å interessere deg for hår og sminke?

- Det har jeg alltid likt! Jeg har en lillebror som er fem år yngre enn meg, og stakkars gutt - han har fått kjørt seg med sminke og styling opp gjennom årene. Jeg tror jeg liker det fordi det er gøy å se den makten god selvfølelse faktisk har. Hvis man føler seg bra, blir det bra!

- Hva er din favorittfrisyre?

- Hm, det varierer, men jeg er veldig glad i ulike fletter. Jeg synes det er deilig å få håret bort fra ansiktet hvis jeg skal jobbe for eksempel, og da er fletter et godt alternativ i stedet for den vanlige hestehalen.

Hårstylist Cecilie Krogh viser deg hvordan du lager de ultimate treningsflettene! Vis mer

- Hva er din no-go frisyre?

- Finnes det da? Jeg har jo hatt frisyrer som føles mindre appellerende i dag, men som har vært populære tidligere. Jeg lar meg fortsatt inspirere av krepphår og permanent, selv om det ikke er high fashion i 2019.

LES OGSÅ: Slik blir du klar på morgenen på 1-2-3!

- Hvilket hårprodukt klarer du deg ikke uten?

- Jeg er veldig fan av å spare tid, så for min del er det viktig å ha en god tørrsjampo tilgjengelig. Det er uten tvil mitt viktigste produkt!

- Hva skal du gjøre for KK?

- Jeg vil være med på å inspirere leserne til KK når det kommer til hår og sminke, og vise hverdagslige og «ufarlige» frisyrer og triks for å gjøre stylingen litt enklere. Jeg synes også det er viktig å vise at selv stylingen til de største Hollywood-stjernene, er noe man kan få til på badet selv.

LES OGSÅ: Nå finnes det et hjelpemiddel for de «uhelbredelige» kviseklemmere blant oss

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer