Monique Lund

Møt vår nye STYLEmag-blogger Monique Lund!

Bloggeren Monique Lund har blitt medlem av STYLEmags blogger-panel! Bli bedre kjent med henne - vi har stilt henne 30 spørsmål om stort og smått her!

Møt vår nye STYLEmag-blogger Monique Lund!
Publisert
Sist oppdatert

Besøk Moniques blogg her!

Hva består din kaffe-bestilling av?

Det er ikke så lenge siden jeg begynte å drikke kaffe, så foreløpig må det være kaffe med en liten melkeskvett i! Ellers er jeg ikke så kresen, så en helt vanlig kaffe latte gjør susen!

Hvilke tre ting har du alltid i vesken din?

Jeg som har så mye rart i vesken! Mobilen går jeg aldri uten, heller ikke ukeplanleggeren min. Og så er Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden også alltid med meg!

Hvordan bestemte du deg for å bli det du er?

Det har vært en lang prosess. Jeg tok sykepleieutdannelsen rett etter videregående og jobbet en liten stund på akuttmottaket. Jeg har alltid vært teknisk interessert og vært glad i realfag, så etter mange runder med meg selv, tok jeg steget og begynte på ingeniørstudiet kort tid etter, samtidig som jeg jobbet fulltid. Jeg tenkte som så da jeg begynte: jeg vil heller forsøke, enn å angre på at jeg aldri prøvde. Og det har jeg aldri angret på siden, selv om det var beintøft!

Hvilket av dine moteøyeblikk husker du aller best?

Uten tvil da jeg bar min vakre Cecilie Melli brudekjole i da jeg giftet meg i sommer. Det var en ubeskrivelig og ubetalelig følelse!

Les også: Vi har stilt STYLEmag-blogger Vibeke Klemetsen 30 spørsmål

Møt vår nye STYLEmag-blogger Monique Lund!

BESTE MOTEØYEBLIKK: Monique skiftet kjole halvveis gjennom bryllupet og hadde sitt beste moteøyeblikk i denne kjolen fra Cecilie Melli. Foto: Moniquelund.com.

Hva er det flaueste du har gått i noensinne?

Der har jeg nok å ta av, moteinteressen min kom sent, noe som har resultert i mange rare antrekk opp igjennom årene. Men det flaueste må nok være et par sko fra Vagabond. De var mørkeblå i semsket skinn og hadde gigantiske, tykke hvite såler. De var jeg helt utrolig stolt av. Det var i den beryktede platåsko-tiden og de var jo helt grusomme!

Når føler du deg aller finest?

Det er jo ikke til å komme unna at man føler seg litt ekstra fin i en vakker kjole, et par lekre pumps og stelt hår - for de anledningene man pynter seg litt ekstra opp. Når jeg tenker tilbake følte jeg meg veldig fin da jeg gikk gravid.

Hva har du på deg akkurat nå?

Nå for tiden går det stort sett i en sort jeans og varm ullgenser, i tillegg til favorittkåpen min fra Burberry Brit og veske fra 3.1 Philip Lim.

Beskriv stilen din med fem ord?

Enkel, klassisk, kvalitet fremfor kvantitet

Hvem er din favorittmodell?

Jeg har ingen eksakt favorittmodell, men jeg synes det er utrolig gøy å se hva for eksempel Tyra Banks har gjort og fått til med sin bakgrunn. Den dama har bein i nesa og viser at skjønnhet og intelligens også kan gå hånd i hånd!

Hvem er din favorittdesigner?

Philip Lim, Céline, Carven, Victoria Beckham, Stella McCartney, Designers Remix, By Malene Birger, Acne... Listen er rimelig lang!

Hvis du kunne byttet skap med noen, hvem ville det vært?

Olivia Palermo, uten tvil!

Les også: 30 spørsmål til Nathalie Helgerud

Møt vår nye STYLEmag-blogger Monique Lund!

MOTEIKON: Monique er nok ikke alene om å ville bytte klesskap med moteikonet Olivia Palermo. Foto: All Over.

Du inviterer til middag, hvem er drømmegjestene?

Oi, dette blir vanskelig for det er så utrolig mange interessante mennesker  jeg godt kunne tenke meg å diskutere og samtale med over en middag. Uten å tenke på gruppedynamikken, må det være Olivia Palermo (jeg dåner av de dådyrøynene, og hun må gjerne dele stiltips), Erik Bertrand Larssen (motivasjon, ja takk!), Per Fugelli (livsvisdom og optimisme i fin harmoni), Knut Nærum (en god latter forlenger livet), Oprah Winfrey (fordi hun er så fascinerende) og til sist Maria Mena (nydelig jente med nydelig stemme og nydelige tanker).

Hva står på ønskelisten din akkurat nå?

Det er mye interiør det går i om dagen, med nytt hus er det mye som trengs, og øverst på listen står lampen fra Oslo Wood!

Hvilken neglelakk har du på deg akkurat nå?

Jeg er veldig glad i neglelakken fra OPI i fargen "Berlin There, Done That" og "Lotus Rouge" fra Chanel.

Møt vår nye STYLEmag-blogger Monique Lund!

FAVORITTLAKK: Nå om dagen er det disse neglelakkene som gjelder for Monique. Foto: Produsentene.

Hvilket skjønnhetsprodukt kan du ikke leve uten?

Jeg elsker Truth Serum fra Ole Henriksen, så den kunne jeg nok ikke levd uten. Og Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden - funker til alt!

Hvilken nettside er første stopp om morgenen?

Jeg har en tendens til å snike meg inn på Instagram i det øyeblikket jeg våkner... Ellers er nettavisene en fast morgenrutine.

Hvilke sanger hører du på akkurat nå?

Maria Mena spilles i bakgrunnen til enhver tid - for en stemme og for noen tekster!

Hvilken TV-serie ser du på nå?

Det er dessverre liten tid til TV-titting i huset vårt, og den lille tiden det er igjen av dagen prioriterer jeg sammen med familien.

Hvilken bok leser du nå?

Jeg har lest den tidligere, men har plukket den opp igjen - Erik Bertrand Larssen sin bok "Bli best". Fantastisk motiverende!

Hvilken tv-karakter identifiserer du deg aller mest med?

Oi, det har jeg aldri tenkt på før! Jeg tror ikke jeg identifiserer meg med noen, men heller tenker at jeg er som jeg er, uten å sammenligne meg med noen.

Hva er ditt favorittsted?

Det må være hjemplassen til mannen min, Lista. Det spesielle lyset og den vakre naturen får skuldrene på plass og hvilepulsen der den skal være.

Når du er der, hva må du alltid gjøre?

Foruten å besøke skatter av noen interiørbutikker som Blå Eik i Farsund og Bazaren i Lyngdal, er gåturene obligatorisk. Milelange strender, bortgjemte stier og brusende hav - fortryllende!

Hvor har du lyst å dra på din neste ferie?

Vi har enda tilgode å reise på bryllupsferie, og jeg drømmer om Maldivene eller Mauritius - det må jo være det ultimate bryllupsreisemålet. Ellers savner jeg New York veldig, og håper det ikke er så altfor lenge til vi sees igjen!

Hva er det beste rådet du noen gang har fått?

"Veien blir til mens man går" - det kunne ikke blitt mer sant. Vi er så opptatt av å planlegge og sette tidsskjema på alt i livet, men man glemmer å leve litt i nuet og ta de sjansene som oppstår der og da. Ting forandrer seg og man kan ikke alltid vite hvor man skal før man er der.

Hvilken egenskap er mest attraktiv i en kjæreste?

Det viktigste for meg er at han er omsorgsfull, ærlig og intelligent. Flaks for meg at jeg har kapret drømmemannen som er akkurat det!

Hvilken egenskap setter du mest pris på i en venn?

Venner man vet man kan stole på og som alltid er der for en, uansett tid og sted.

Fortell om et talent du har fra naturens side?

Jeg er veldig glad i å synge, selv om jeg kun gjør det når jeg er helt alene, men jeg vet ikke akkurat om det betegnes som et talent.

Hva fascinerer deg?  

Mennesker som kanskje ikke har et utgangspunkt for å lykkes, men som på tross av dette, og takket være målrettet og hard innsats, oppnår det de drømmer og jobber mot! Det er både fascinerende og inspirerende!

Hvilke ord lever du etter?

Det er mange sitater jeg kunne nevnt her, men ett som er så enkelt og beskrivende: Live, laugh, love!

Les også: STYLEmag-blogger Janka Polliani svarer på 30 spørsmål

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer