Kvinnedagen

Moteaktører lanserer kolleksjoner til kvinnedagen

Slik markerer de dagen!

KVINNEDAGEN: Flere moteaktører har samarbeidet for å skape kolleksjoner der overskuddet av inntektene går til veldedige formål spesielt rettet mot kvinner. Foto: The North Face
KVINNEDAGEN: Flere moteaktører har samarbeidet for å skape kolleksjoner der overskuddet av inntektene går til veldedige formål spesielt rettet mot kvinner. Foto: The North Face Vis mer
Publisert

her[work]

«Her[work] er en hyllest til magien som oppstår når kvinner finner sin vei i arbeidslivet», står det i en pressemelding sendt ut av Bik Bok. De har nemlig inngått et samarbeid med fotografene Amanda Gyling og Hinda Fahre, samt kunstmaleren Thea Elise Klingsvall.

Alle har fått sette sitt preg på en hettegenser, hvor overskuddet av salget av plaggene går til Plan International - «Girls Right to Education». Disse pengene vil gå til utdanning for jenter i Bangladesh.

– Dette er en hyllest til sterke, mektige kvinner

The North Face lanserer en kolleksjon laget kvinner i en liten fabrikk i Jordan. Ifølge pressemeldingen sendt ut av The North Face, så er tanken bak kolleksjonen å oppfordre kvinner til å komme seg ut i naturen. Kvinnene i fabrikken har bidratt i både design- og produksjonsprosess, og resultatet er blant annet t-skjorter produsert i et teknisk stoff.

Amanda Calder-McLaren står bak kampanjen og sier til KK at dette er den perfekte måten for dem å feire kvinnedagen.

– Dette er en hyllest til sterke, mektige kvinner. Til løypejegerne, veggpryd, de forsiktige sjelene og de frittalende. Måtte vi støtte dem, feire dem og oppfordre dem til å være våre helter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer