Tar av på Instagram:

Moteblogger viser genialt binderstriks

- Jeg visste ikke hvor sårt jeg faktisk trengte dette, skriver en av Instagram-følgerne.

GENIALT TRIKS: Nederst i saken finner du en video hvor moteblogger Jessica Wang viser deg hvordan du enkelt tar på et armbånd selv. Foto: NTB Scanpix
GENIALT TRIKS: Nederst i saken finner du en video hvor moteblogger Jessica Wang viser deg hvordan du enkelt tar på et armbånd selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert vært i denne situasjonen før. Du skal ta på deg et armbånd, men det går ikke. Du prøver forsiktig å legge den ene enden på håndleddet for så å sakte føre den andre enden mot og så feste de to sammen.

Men det går ikke. Enten sklir armbåndet av eller så glipper neglen du har på festet gang på gang. Du kan selvfølgelig legge armbåndet i vesken og be noen du kjenner hjelpe deg når du møter dem, men samtidig er det en del av deg som vil få det til. Det blir en slags konkurranse med deg selv.

Vel, er du klar for å vinne denne konkurransen for evig og alltid? Motebloggeren Jessica Wang la nemlig ut en video nylig som viser et genialt binderstriks!

Hun fester bindersen på den ene enden av armbåndet, noe som gjør at hun etter det lett kan feste armbåndet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer