Tar av på Instagram:

Moteblogger viser genialt binderstriks

- Jeg visste ikke hvor sårt jeg faktisk trengte dette, skriver en av Instagram-følgerne.

GENIALT TRIKS: Nederst i saken finner du en video hvor moteblogger Jessica Wang viser deg hvordan du enkelt tar på et armbånd selv. Foto: NTB Scanpix
GENIALT TRIKS: Nederst i saken finner du en video hvor moteblogger Jessica Wang viser deg hvordan du enkelt tar på et armbånd selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert vært i denne situasjonen før. Du skal ta på deg et armbånd, men det går ikke. Du prøver forsiktig å legge den ene enden på håndleddet for så å sakte føre den andre enden mot og så feste de to sammen.

Men det går ikke. Enten sklir armbåndet av eller så glipper neglen du har på festet gang på gang. Du kan selvfølgelig legge armbåndet i vesken og be noen du kjenner hjelpe deg når du møter dem, men samtidig er det en del av deg som vil få det til. Det blir en slags konkurranse med deg selv.

GENIALT: Dette trikset gjør at du ikke trenger hjelp fra andre dersom du ikke får på deg armbåndet selv. Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer

Vel, er du klar for å vinne denne konkurransen for evig og alltid? Motebloggeren Jessica Wang la nemlig ut en video nylig som viser et genialt binderstriks!

Hun fester bindersen på den ene enden av armbåndet, noe som gjør at hun etter det lett kan feste armbåndet.

Det strømmer inn med kommentarer under videoen til Wang, hvor flere ønsker å takke bloggeren for at hun delte dette tipset.

«Jeg visste ikke hvor sårt jeg faktisk trengte dette», skriver en Instagram-bruker.

«Det beste trikset! Tusen takk», skriver en annen.

Noen skriver også at de skal løpe og finne en binders. Kommer du til å gjøre det samme?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer