Solbriller

Motebransjens stilikoner elsker Spektre

Spektre var blant andre Giovanna Battaglia og Anna Dello Russos tilbehørsfavoritt under moteukene.

Motebransjens stilikoner elsker Spektre
Publisert
Sist oppdatert

Solbrillemerket Spektre ble etablert i motebyen Milano i 2009. Siden starten har de fått en trofast kundeskare, ledet an av moteikoner som japanske Vogues moteredaktør Anna Dello Russo og moteredaktør i W, Giovanna Battaglia.

- Målet vårt er å dele vår smak for estetikk gjennom et produkt tenkt ut, designet og håndlaget i Italia, skriver de på sin nettside.

POPULÆRT Særlig under moteukene nå i høst har de klassiske brillene med ulike fargede speilglass så å si regjert nesetippene til innovatørene i bransjen.

Stylist Elisa Nalin, Julia Sarr-Jamois, Garance Doré og blogger Chiara Ferragni er fire stilsikre damer som har latt brillene være prikken over i'en i antrekkene sine.

- Rayban wayfarer og nå Spektre sunglasses. Det er supernytt, superkult og superitaliensk, fortalte stylist Viviana Volpicella til Garance Doré da hun ble bedt om å beskrive sine favoritting. Italienske Volpicella har vært Anna Dello Russos høyre hånd og jobber nå for brasilianske Vogue.

EKSEMPLARER Spektre selges kun to steder i Frankrike og Russland med et større utvalg forhandlere i Italia, og skryter av at de er tilgjengelig i noen av verdens mest moteriktige butikker.

I tillegg har de en egen nettbutikk, der det oppgis hvor mange eksemplarer de ulike brillene er laget i. Som oftest er det ikke snakk om mer enn 200 eksemplarer pr. brille.

Eierne sier også på nettsiden til merket at de ikke bryr seg om markedet og etterspørsel.

-  Innsats, lidenskap, kunnskap og en personlig vri ligger bak merket. Vi bryr oss ikke om markedet, vi gjør det vi liker og kunden vår må ha karakter og personlighet.

Motebransjens stilikoner elsker Spektre

PARIS: Giovanna Battaglia med Spektre-briller i Tuileries i Paris. Foto: Elen Kristvik

Motebransjens stilikoner elsker Spektre

ANNA: Anna Dello Russo med speilglass-solbriller. Foto: Getty Images

Motebransjens stilikoner elsker Spektre

STOR FAN: Giovanna Battaglia, moteredaktør i W Magazine, har blitt sett i solbriller med speilglass fra Spektre mange ganger under moteukene. Foto: Getty Images

Motebransjens stilikoner elsker Spektre

ANNA: Anna Dello Russo i drakt fra Prada og solbriller fra Spektre med Ulyana Sergeenko. Foto: Elen Kristvik

Motebransjens stilikoner elsker Spektre

ELISA OG VIVIANA: Elisa Nalin og Viviana Volpicella, som har på seg solbriller fra spektre. Foto: Getty Images

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer