Motedesigner

Motedesigner funnet død. Først 8 måneder senere slås det full drapsalarm

Politiet mener Lady Gaga-designer ble drept.

MOTEDESIGNER: Katie Gallagher ble funnet død i leiligheten sin i New York i fjor. FOTO: NTB
MOTEDESIGNER: Katie Gallagher ble funnet død i leiligheten sin i New York i fjor. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da motedesigner Katie Gallagher (35) ble funnet død i sengen sin i en leilighet i New York i juli i fjor, sendte det sjokkbølger gjennom en hel moteverden.

Det skulle ta åtte måneder før politiet slo full drapsalarm. Nå mener de 35-åringen ble drept i leiligheten sin på Manhattan.

Av venner ble hun beskrevet som visjonær og forut for sin tid, den unge, amerikanske motedesigneren som fikk innpass på de glansede sidene i noen av verdens fremste motemagasiner. Hun som kledde opp superstjerner som Lady Gaga, Rita Ora og Laverne Cox. Som viste kolleksjonene sine under moteukene i New York og Paris.

Da hun møtte sin tragisk skjebne, rett før sin 36. fødselsdag, jobbet hun med sin 27. motekolleksjon som skulle vises til høsten.

Nå tror politiet at hun døde etter å ha fått i seg en dødelig kombinasjon av fentanyl, etanol og p-fluorfentanyl.

Politiet i New York etterforsker en rekke hendelser med lignende hendelsesforløp der ofre er blitt dopet ned og ranet. Flere av dem er havnet på sykehus. For noen, slik som Gallagher, ble utgangen dødelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer