Isabel Haugseng Johansen

Moteekspert: – Ikke tilfeldig

Isabel Haugseng Johansen (19) dukket opp med tilbehør fra ett spesielt motehus.

ISABEL HAUGSENG JOHANSEN: 19-åringen kom sammen med kjæresten Erlin Braut Haaland da han ble kåret til årets spiller i England. FOTO: NTB.
ISABEL HAUGSENG JOHANSEN: 19-åringen kom sammen med kjæresten Erlin Braut Haaland da han ble kåret til årets spiller i England. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Da Erling Braut Haaland (23) ble kåret til årets spiller i England tirsdag, kom han sammen med blant andre kjæresten Isabel Haugseng Johansen (19).

De to har holdt en lav profil lenge, men har det siste året vist seg mye sammen, skriver Se og Hør. Kåringen fant sted på hotellet The Lowry i Manchester der 23-åringen fikk prisen etter en eventyrlig debutsesong.

Mens han var kledd i smoking, hadde hun på sort kjole, høye hæler og en sort veske.

Journalist i Min Mote, Thea Roll Rakeng kaller antrekket hennes klassisk og tidløst.

– Hun ser veldig flott ut, synes jeg. Ingen store prangende detaljer eller sterke farger, og da kan det sjeldent gå feil.

FLERE STILER: 19-åringen med sporty antrekk og Chanel-veske da Haaland og Manchester City vant Champions Leauge-finalen. FOTO: NTB.
FLERE STILER: 19-åringen med sporty antrekk og Chanel-veske da Haaland og Manchester City vant Champions Leauge-finalen. FOTO: NTB. Vis mer

Vesken er fra Dolce & Gabbana, og den har 19-åringen brukt ved tidligere anledninger.

Veskemodellen Sicily, i denne mini-varianten i sort skinn, har en prislapp på rett i overkant av 13 000 norske kroner.

Utrolig fint å se at hun ikke dukker opp med en ny, dyr designerveske hver gang hun bli avbildet, men heller gjenbruker garderoben sin. Forresten, det skulle jo bare mangle med tanken på veskens pris og kvalitet! Mer av det, legger Rakeng til.

Også øredobbene til Johansen er fra Dolce & Gabbana. De bærer motehusets logo, og skal ha en prislapp på rundt 6600 kroner.

Smykket Johansen har rundt halsen skal være fra det franske luksussmykkehuset Van Cleef & Arpels og er deres ettertraktede og ikoniske Alhambra-design.

GULLGUTT: Erling Braut Haaland ble tirsdag kåret til årets spiller i England. FOTO: NTB.
GULLGUTT: Erling Braut Haaland ble tirsdag kåret til årets spiller i England. FOTO: NTB. Vis mer

I mai meldte en rekke internasjonale medier om at Haaland hadde signert en millionkontrakt med det italienske luksusmotehuset. Den skal være verdt opp mot 27 millioner kroner, ifølge Daily Mail.

– Nylig var de to en del av Dolce & Gabbanas stjernespekkede visning i Italia, og det er tydelig at de har fått et tett bånd til designerne, sier MinMotes Malin Gaden.

Det er ikke kjent hvor den sorte kjolen Johansen bar tirsdag er fra, men ifølge Gaden er det ikke til å se bort i fra at den også er fra det italienske luksusmotehuset.

– Jeg tror absolutt ikke at det er tilfeldig at hun går for Dolce & Gabbana. De store designerne knytter seg gjerne til noen av de største stjernene som er akkurat nå, slik for eksempel Louis Vuitton har gjort med Renate Reinsve, fortsetter Gaden.

Da Haaland og Manchester City vant Champions Leauge-finalen tidligere i år, var Johansen selvsagt også på plass for å feire.

VESKEFIN: Isabel Haugseng Johansen på vei ut av et fly med en Louis Vuitton-veske på armen. FOTO: NTB.
VESKEFIN: Isabel Haugseng Johansen på vei ut av et fly med en Louis Vuitton-veske på armen. FOTO: NTB. Vis mer

Da hadde 19-åringen en lyseblå Chanel-veske, som forøvrig matcher lagets farger. Vesken fra det franske luksusmotehuset skal ha en verdi på over 100 000 kroner.

– Frem til nå har vi sett to forskjellige stil-sider av Isabel: En hvor hun omfavner den mer sporty looken med jeans, hvit t-skjorte og sneakers, og en glamorøs rød løper-stil hvor hun er kledd opp i luksusmerker som Dolce & Gabbana.

– Men hun har også blandet stilene sammen til tider – for eksempel da vi så henne i en Manchester City-blå Chanel-veske etter Champions League-seieren.

Også Haaland selv er kjent for sin hang til luksusmote, og er flere ganger blitt avbildet med klær og tilbehør fra noen av verdens fremste motehus til stive priser.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer