Oslo Runway

Motefest i parkeringshus, hot streetstyle og rykende ferske kolleksjoner

Her er høydepunktene fra dag 2 av Oslo Runway!

OSLO RUNWAY: Moteuken i Norge er forbi, og kolleksjonen til Veronica B Vallenes (avbildet) er blant våre favoritter! Foto: Oslo Runway
OSLO RUNWAY: Moteuken i Norge er forbi, og kolleksjonen til Veronica B Vallenes (avbildet) er blant våre favoritter! Foto: Oslo Runway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har norsk mote fått vist seg frem gjennom Oslo Runway, som nettopp fylte ett år. Oslo Fashion Week tok nemlig slutt for noen år siden, og det var først i fjor at vi fikk vist frem de talentfulle designerne vi har i Norge. Torsdagen var Oslo Runways siste visningsdag, og kjente navn som Moods Of Norway og Veronica B Vallenes sto for tur. Men allerede kvelden før satte Mardou&Dean fart på det hele da de stelte i stand til en skikkelig fest i et parkeringshus midt i Oslo sentrum. Her presenterte de samarbeidet sitt med de kule gutta fra Broslo, og tusenvis av mennesker hadde tatt turen innom for å se. Og ja, det var ganske så fett!

Men først ut skal vi ta en titt på visningene som ble holdt denne dagen, og alle antrekkene som befant seg utenfor Sentralen, som var årets arena for Oslo Runway. Streetstyle har nemlig blitt en ganske så stor del av moteukene, og det var det så absolutt her også. Noen av verdens mest kjente streetstyle fotografer som Adam Katz Sinding (@le21eme), Daniel Bruno Grandl (@theurbanspotter) og Diego Zuko (@theoutsiderblog som også bidrar til amerikanske Harpers Bazaar!!) hadde også tatt turen til Oslo for å knipse litt. Vi gleder oss til å se resultatet på Instagram! Men først kan du få se noe av gatemoten som allerede er ute:

Moods Of Norway

Mens de andre designerne viste kolleksjoner for våren og sommeren 2017, valgte gutta i Moods Of Norway, Simen Staalnacke og Peder Børresen, å vise kolleksjonen for høsten 2016 under Oslo Runway. Det har jo seg nemlig slik at vanligvis ligger man en sesong foran når designerne viser frem kolleksjonene sine, men det har blitt mer og mer populært å gjøre det slik som Moods-gutta har gjort. Nemlig å gjøre tilgjengelig akkurat her og nå!

Så dersom kolleksjonen under falt i smak hos deg, så er det ikke lenge du trenger å vente før dette er i butikk!

Veronica B Vallenes

Kolleksjonen til Vallenes er en av våre favoritter fra hele Oslo Runway. Vi elsket de enkle, elegante og rene snittene i plaggene, skoene og smykkene som ble brukt til, og de små detaljene i form av print og glidelåser. 

Under kan du se et lite utvalg fra visningen til Veronica B Vallenes.

BROSLO x MARDOU&DEAN

Mardou&Dean valgte å ikke gjøre en tradisjonell catwalk-visning i år, og heller invitere alle sammen til litt av en fest i et parkeringshus i Oslo. Rundt om i 13. etasje hang det jakker som gutta bak Broslo hadde vært med på å designe. Sjekk ut alt sammen i videoen under, og få også med deg kolleksjonene fra Christina Ledang og Admir Batlak lengre ned i saken.

LES OGSÅ: Slik blir høsten hos Mardou&Dean

Christina Ledang

Admir Batlak

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer