Oslo Runway

Motefest i parkeringshus, hot streetstyle og rykende ferske kolleksjoner

Her er høydepunktene fra dag 2 av Oslo Runway!

OSLO RUNWAY: Moteuken i Norge er forbi, og kolleksjonen til Veronica B Vallenes (avbildet) er blant våre favoritter! Foto: Oslo Runway
OSLO RUNWAY: Moteuken i Norge er forbi, og kolleksjonen til Veronica B Vallenes (avbildet) er blant våre favoritter! Foto: Oslo Runway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har norsk mote fått vist seg frem gjennom Oslo Runway, som nettopp fylte ett år. Oslo Fashion Week tok nemlig slutt for noen år siden, og det var først i fjor at vi fikk vist frem de talentfulle designerne vi har i Norge. Torsdagen var Oslo Runways siste visningsdag, og kjente navn som Moods Of Norway og Veronica B Vallenes sto for tur. Men allerede kvelden før satte Mardou&Dean fart på det hele da de stelte i stand til en skikkelig fest i et parkeringshus midt i Oslo sentrum. Her presenterte de samarbeidet sitt med de kule gutta fra Broslo, og tusenvis av mennesker hadde tatt turen innom for å se. Og ja, det var ganske så fett!

Men først ut skal vi ta en titt på visningene som ble holdt denne dagen, og alle antrekkene som befant seg utenfor Sentralen, som var årets arena for Oslo Runway. Streetstyle har nemlig blitt en ganske så stor del av moteukene, og det var det så absolutt her også. Noen av verdens mest kjente streetstyle fotografer som Adam Katz Sinding (@le21eme), Daniel Bruno Grandl (@theurbanspotter) og Diego Zuko (@theoutsiderblog som også bidrar til amerikanske Harpers Bazaar!!) hadde også tatt turen til Oslo for å knipse litt. Vi gleder oss til å se resultatet på Instagram! Men først kan du få se noe av gatemoten som allerede er ute:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.