Elin Kling

Moteikonet Elin Kling gifter seg!

Hvordan blir kjolen når den svenske motebloggeren står brud til helgen?

Moteikonet Elin Kling gifter seg!
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske motebloggeren og -journalisten Elin Kling har gjort internasjonal suksess med sin moteblogg og sans for stil. Til helgen gifter moteikonet seg, og har holdt kortene tett til brystet under bryllupsplanleggingen.

 - Vi vet lite om bryllupet og brudekjolen til Elin, men jeg blir overrasket om det ikke blir en klassisk og ganske enkel kjole, som er i tråd med stilen hun har ellers, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Elins stil er enkel, ren og består for det meste av gode basisplagg fra blant andre Alexander Wang, Chloé og Balenciaga.

Les også: Se bildene fra STYLEmag-blogger Maries drømmebryllup

Moteikonet Elin Kling gifter seg!

BRUDEKJOLEN: STYLEmag-redaktør Ceine I. Aagaard tipper at brudekjolen vil gjenspeile Elins rene og enkle klesstil, som brudekjolene vist på catwalkene hos Chanel, Carolina Herrera, Elie Saab og Monique Lhuillier. Foto: All Over.

 - Vi ser Elin som oftest i T-skjorte, jeans og enkle pumps. Til fest kan hun gå for en oversized blazer, og hun viser ofte hud under plagg med rette silhuetter. Jeg tror ikke at vi får se henne i en stor bløtkakekjole, akkurat. Men hvem vet, hun kan jo overraske også, sier Celine.

Les også: Dette er de 10 beste New York-baserte bloggerne

Moteikonet Elin Kling gifter seg!

FÅ STILEN: Blazer fra Givenchy via net-a-porter.com, ca. kr 16 450. Solbriller fra Kris Van Assche, kr 3349. Shorts fra H&M, kr 249. Veske fra Mango, kr 149. Sko fra Zara, kr 199. Foto: All Over, Produsentene, Net-a-porter.com.

Designerdrømmen

Elin har tidligere fortalt om sine ambisjoner om å starte et eget klesmerke, og nylig gikk designerdrømmen i oppfyllese da hun lanserte kleskolleksjonen, Totéme, eksklusivt hos nettbutikkene Net-a-porter og The Line, også her viser hun sin enkle stil.

 - Designet i kolleksjonen er basert på en kvinne som har den perfekte balansen mellom avslappet og chic, har Kling uttalt om Totéme.

 

Ønsker du mer å lese fra STYLEmag? Sjekk vårt abonnementstilbud!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer