London

Motejentenes favoritter i London

Skal du til den britiske hovedstaden? Da bør du spise og shoppe her!

BOKLANSERING: Celine Aagaard lanserte reiseboken «London - 105 unike opplevelser», og Maria Skappel var til stede. Foto: Silje Pedersen og Stine Therese Strand
BOKLANSERING: Celine Aagaard lanserte reiseboken «London - 105 unike opplevelser», og Maria Skappel var til stede. Foto: Silje Pedersen og Stine Therese Strand Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Celine Irgens Aagaard, som er sjefredaktør for motemagasinet Style Mag, har nå lansert sin andre bok i samarbeid med Kagge Forlag.

Boken består av tips til 105 ting du bør oppleve i London, og i reiseguiden har Aagaard samlet tips om både resturanter, shopping, kunst og kultur.

LES OGSÅ: Den beste shoppingen i London

PIA TJELTA: Vintage ligger Pias hjerte nært. Foto: Charlotte Spetalen
PIA TJELTA: Vintage ligger Pias hjerte nært. Foto: Charlotte Spetalen Vis mer

​Kjendisenes favorittsteder

I tillegg til sine egne London-favoritter, har Aagaard fått tips fra blant andre Pia Tjelta, Tone Damli og Jenny Skavlan.

I boken «London - 105 unike opplevelser», står det for eksempel at skuespillerinnen Pia Tjelta sverger til Portobello Road når hun er i London. Her besøker hun Lisa's (305 Portobello Road), en resturant som drives av svenske Lisa, og vintagebutikkene The Cloth Shop og The Antique Clothing Shop (290 Portobello Road).

TONE DAMLI: Økologisk mat er Tones favoritt i London. Foto: Andreas Fadum/All Over Press
TONE DAMLI: Økologisk mat er Tones favoritt i London. Foto: Andreas Fadum/All Over Press Vis mer

Tone Damli tipser om sin absolutte favorittkafé, Daylesford Organic (208-212 Westbourne Grove, Notting Hill). Artisten beskriver stedet som et matmekka for folk som elsker sunn og økologisk mat.

Hva som står på menyen her, er alltid en overraskelse, ettersom råvarene avhenger av årstiden. I tillegg til mat, serverer de både vin og drinker, og Damli mener at det er det perfekte stedet å dra ut med venner i London.

JENNY SKAVLAN: På Aqua by Aqua finner Jenny alltid en ny favorittkjole.Journalister Hege Løvstad Toverud og Ingvild Kjøde  Foto: Charlotte Spetalen
JENNY SKAVLAN: På Aqua by Aqua finner Jenny alltid en ny favorittkjole.Journalister Hege Løvstad Toverud og Ingvild Kjøde Foto: Charlotte Spetalen Vis mer

 

«Sy om»-dronningen Jenny Skavlan forteller i boken at hun ofte kjøper kjoler på butikken Aqua bu Aqua (12 Fouberts Place Carnaby St.)

I tillegg tipser hun om markedet Portobello Market (Portobello Road i Notting Hill). Her finner du både designerbutikker og secondhand, og selv om du ikke er ute for å handle, mener Skavlan at markedet er en opplevelse i seg selv.

LES OGSÅ: Nytt motekonsept fra Lindex

Lanseringsfesten

CELINE AAGAARD: Forfatteren med boken og sitt nyeste London-kjøp, en Chanel-veske. Foto: Silje Pedersen
CELINE AAGAARD: Forfatteren med boken og sitt nyeste London-kjøp, en Chanel-veske. Foto: Silje Pedersen Vis mer

På lanseringen av boken møtte vi forfatteren, som kunne fortelle at hun blant annet alltid må innom Topshop når hun er i storbyen.

- Topshop er er must! Selv om jeg begynner å bli litt lei av butikken, må jeg alltid innom, sier Aagaard.

- Jeg har alltid elsket vintage, og en av favorittstedene for vintage er Portobello. Dover Street Market (17-18 Dover St.) er heller aldri feil. Skal du shoppe interiør, bør du absolutt besøke Labour & Wait (85 Redchurch St.).

- Mitt siste kjøp i London, er denne Chanel-vesken, sier Aagaard og viser frem sin nye veske.

- Jeg liker at modellen er litt annerledes, jeg hadde faktisk ikke sett akkurat denne vesken tidligere.

MARIA SKAPPEL: Maria var faktisk i London forrige helg, og kjøpte seg et polaroidkamera hun hadde lett lenge etter. Foto: Stine Therese Strand
MARIA SKAPPEL: Maria var faktisk i London forrige helg, og kjøpte seg et polaroidkamera hun hadde lett lenge etter. Foto: Stine Therese Strand Vis mer

På boklanseringen møtte vi også blogger Maria Skappel. Hun kunne fortelle at hun var i London senest forrige helg, men at hun ikke er så veldig kjent i byen.

- Når jeg er i London, besøker jeg bestevenninnen min.

De to venninnene tilbragte mye tid i Notting Hill.

- I Notting Hill er det veldig mange koselige kaféer og fine boder, tipser Skappel.

- Mitt beste kjøp på London-turen, var et polaroidkamera. Det hadde jeg lett lenge etter, avslutter hun.

LES OGSÅ: De kuleste damene i New York

Ønsker du flere gode London-tips, finnes det mange flere perler i boken.

LONDON - 105 UNIKE OPPLEVELSER: Boken er i salg nå, og koster kr 350. Foto: KK
LONDON - 105 UNIKE OPPLEVELSER: Boken er i salg nå, og koster kr 350. Foto: KK Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk ut Monkis nyeste designsamarbeid

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer