New York

Motemafia på første rad

Moteuka i New York er i gang. Se hvem som er der og hva de har på seg.

Kelly Osborne, modell Charlotte Kemp Muhl og Sean Lennon var bare noen av stjernene som er å se på moteuka i New York. a Foto: All Over Press
Kelly Osborne, modell Charlotte Kemp Muhl og Sean Lennon var bare noen av stjernene som er å se på moteuka i New York. a Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alt som kan krype og gå av kjendiser er samlet på moteuken i New York for tiden.

En av høstens største motebegivenheter, Mercedes-Benz Fashion Week i New York, er nemlig i gang.

Her hjemme begynner Oslo Fashion Week i morgen, og de fleste av visningen er åpne for alle som vil komme. Følg med på kk.no for nyheter om dette utover i uken.

Den egentlige catwalken?

I løpet av uken som kommer vil byen pulsere av fashion, mens høstens vakreste, rareste og villeste trenden vises fram på catwalken.

Men like viktig som motevisningene er hva som skjer backstage, på den røde løperen og blant publikum.

Motens stjernelag

For her har nemlig kjendisene og fashionistaene sin egen catwalk. Hvem de kommer sammen med og hva de har på seg er aldeles ikke overlatt til tilfeldighetene. Her er det maks stil og full styling som gjelder!

 • Er hun for tjukk for catwalken?

 • Se hvem som strålte på første rad:  Anna Wintour er kvinnen som bestemmer hva som blir trendy. Og ifølge moteryktene er det ikke en designer som lar modellene sine vise fram så mye som en stortå før de er sikre på at hun er på plass blant publikum. Hun var en selvskreven gjest på moteukas første dager.

  Motebloggeren Tavi har knapt nådd konfirmasjonsalder, men er likevel regnet som en av de viktigste bloggerne. . Tavi var ikke å se, men vil nok dukke opp i løpet av uka.

 • Her er de kuleste mote-damene


 • I fjor stilte selverklært motegeni og kjendisblogger Perez Hilton i minikjole med Mikke Mus på brystet. Hva han kommer anstigende i i år, gjenstår å se.


 • Her er trenden du bør unngå.
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer