Gwen Stefani

Motemødrene som inspirerer

De balanserer et liv som småbarnsmødre og karrierekvinner i motebransjen, og de gjør det med stil. Dette er motemødrene som inspirerer oss!

Motemødrene som inspirerer
Publisert
Sist oppdatert
Motemødrene som inspirerer

GISELE BÜNDCHEN: Etter sitt forhold med skuespiller Leonardo DiCaprio, giftet Gisele (33) seg med den amerikanske fotballspiller Tom Brady, som hun nå har sønnen Benjamin Rein (5) og datteren Vivian Lake (1,5) sammmen med. I tillegg til å være tobarnsmor, supermodell, skuespiller, filmprodusent er hun en ivrig yoga-entusiast. Hvordan klarer hun det, er alt vi har å si. Foto: All Over.

Motemødrene som inspirerer

MIRANDA KERR: I tillegg til en suksesskarriere som supermodell er skjønnheten Miranda (30) forfatter av en selvhjelpsbok med fokus på å bedre unge jenters selvtillitt og grunnlegger av sin egen organiske hudpleieserie. Hun er også mamma til sønnen Flynn (3) som hun har sammen med ekskjæresten Orlando Bloom. Foto: All Over.

Les også: Miranda går for helsvart med et dyrisk hint på fest. Kopier stilen her

Motemødrene som inspirerer

NICOLE RICHIE: Etter at hun ble sammen med sangeren Joel Madden fra bandet Good Charlotte, roet Nicole (32) seg betraktelig ned etter en turbulent oppvekst med festing, dop og gjentatte fyllekjøringsdommer. Sammen med Joel har hun barna Harlow (5) og Sparrow (4). I tillegg har hun sine egne designmerker, House of Harlow 1960 og Winter Kate, er et internasjonalt moteikon og er lidenskapelig engasjert i veldedighetssaker som bedrer syke barns hverdag. Foto: All Over.

Les også: La deg inspirere av Nicole Richie og kopier hennes festantrekk her

Motemødrene som inspirerer

RACHEL ZOE: Stjernestylisten Rachel Zoe ble selv et moteikon etter å ha vært stylist for verdens største stjerner og motehus i nesten 20 år. Etter å ha blitt internasjonalt kjent gjennom reality-serien The Rachel Zoe Project startet hun også sitt eget klesmerke og daglige mote-nyhetsbrev The Zoe Project, og hun har også skrevet to bøker. Rachel har vært gift med mannen og samarbeidspartneren Rodger Bergman siden 1996, sammen har de sønnen Skyler (2) og Rachel fødte parets andre sønn, Kaius Jagger, i desember 2013. Foto: All Over.

Motemødrene som inspirerer

VICTORIA BECKHAM: Firebarns-moren Victoria Beckham (39) har vært sammen med ektemannen David Beckham siden 1997, og etter at Spice Girls ble oppløst har Victoria vært mest kjent som et moteikon, Mindre kjent er det at hun også en dreven businesskvinne og dyrerettighetsforkjemper i tillegg til modell. Etter hvert har hun også oppnådd suksess og anerkjennesle som designer for sitt eget merke, og i 2011 fikk hun den gjeve prisen "Designer of The Year" under det årlige British Fashion Awards. Victoria har uttalt at hennes fire barn, Brooklyn (14), Romeo (11), Cruz (8) og Harper Seven (2) er hennes største suksesser i livet. Foto: All Over.

Les også: Kopier stilen fra Victoria Beckhams kolleksjon

Motemødrene som inspirerer

GWEN STEFANI: Gwen (44) er mor til to av kjendisverdens kuleste gutter, som hun har sammen med  Bush-gitarist og ektemann Gavin Rossdale. I tillegg til å være sanger, låtskriver, designer, musikkprodusent og danser priser Gwen seg for å være en dedikert mor for sønnene Kingston (7) og Zuma (5), og er stadig fotografert på guttenes fotballkamper og andre sportsarrangementer. Høsten 2013 ble det offentligjort at Gwen venter sitt tredje barn med Gavin. Foto: All Over.

Les også: Gjør som Gwen og de andre stjernene og gå for et innslag av leopardmønster i antrekket

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer