Menn

Moten menn elsker

Det er vitenskapelig bevist. Kler du deg i dette blir han vill etter deg.

Moten menn elsker
Publisert
Sist oppdatert
På samme måte som bavianer går bananas når de ser hunnens rødmende kinn og kropp når hun er på sitt mest fruktbare, blir mannen faktisk ivrig og glad ved synet av en kvinne i rødt.Ifølge ny forskning utført ved the University of Rochester i USA er menn simpelthen helt ville etter fargen.
 • Les også: Derfor gjør dette ham helt vill
 • Får ham til å spandere mer

  Forskerne mener at menn rett og slett blir drevet av primale instinkter som gjør at de forbinder den røde fargen med sex. Det kom også frem at sjansene for at menn vil be en kvinne i rødt på date er mye større enn hvis hun for eksempel er kledd i grønt. Videre viser det seg også at menn er langt mer ivrig etter å spandere på kvinner som er kledd i rødt.

  Fungerer til alle anledninger

  Forskerne bak undersøkelsen, som nå er publisert i Journal of Personality and Social Psychology, mener de endelig har funnet klare bevis på samfunnets evigvarende kjærlighetsforhold til rødt.
 • Les mer om undersøkelsen her.
 • Derfor er det kanskje all grunn til å smykke seg med den magiske fargen i vinter. Den kan dessuten kombineres på mange forskjellige måter, og passer til alt fra julebordet til familieselskap og rockekonserter.

  Disse røde tingene vil gjøre deg mer sexy på 1-2-3

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer