Chanel

Moten som varer hele livet

Chanel-inspirerte plagg går aldri av moten.

KLASSISK COCO CHANEL: Enkelte plagg går simpelthen aldri av moten. Gjør som supermodell Claudia Schiffer og gå for en stram og sexy stil med dressjakker, smale skjørt og ballerinasko. Informasjon om klærne lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter
KLASSISK COCO CHANEL: Enkelte plagg går simpelthen aldri av moten. Gjør som supermodell Claudia Schiffer og gå for en stram og sexy stil med dressjakker, smale skjørt og ballerinasko. Informasjon om klærne lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mens neonfarger, haremsbukser og syrevaskede olabukser kommer og går med jevne mellomrom, er det noen plagg som aldri går av moten.Eksempler på dette er den evigaktuelle lille sorte, enkle kardiganer og skreddersydde drakter i svart og hvitt.Klassikere som har stått som påler i motebildet de siste 60 årene, mye takket være Coco Chanel.
 • Les også: Stjernespekket Chanel-visning
 • Uslåelig mote

  Det franske stilikonet, som det nå lages tre filmer om, lagde noen av de mest legendariske plaggene vi har. Chanel var både androgyn, feminin og glamorøs på en gang, og elsket å smykke seg med perler og dusje seg med Chanel No. 5.Hun viste også hvor enkelt man kan jazze opp en vanlig svart kjole, hvordan man kan trylle med en kort og stram dressjakke og ikke minst hva det rette tilbehøret har å si for et antrekk.Går du for denne stilen vil du alltid føle deg velkledd og stilig. Du kan også røffe det opp litt ved å mikse og matche slitte jeans og ballerinasko med de mer skreddersydde klærne.

  Her er 15 chanelske plagg i alle prisklasser:

  For pent og pyntelig?

  Hvis du synes drakter og perlekjeder blir for preppy, finnes det heldigvis masse andre moteplagg som er mer rocka og anvendelig denne våren.Her går det i alt fra maritime striper og safariklær, til duse pasteller, 80-tallsstil og rock'n roll. Noe for enhver smak, med andre ord.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.