Fretex

Motenorge satser på gjenbruk!

Norges største motebloggere står sammen om å fortsette trenden med økt fokus på gjenbruk av mote. Sy om, shop vintage og brukt og gi bort for å få unike plagg med sjel og god samvittighet, er deres tips!

Motenorge satser på gjenbruk!
Publisert
Sist oppdatert

- Det er viktig å ha fokus på gjenbruk, og for meg har dette vært en kampsak i alle år. Jeg er oppvokst i en familie der klær har gått i arv, og har videreført dette til min lille familie, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Celine forteller at hennes sønn hadde både bruktvogn, hennes egen, gamle barneseng og barnehageklær arvet av naboen.STYLEMAG-REDAKTØR: Celine I. Aagaard har overført fokuset på gjenbruk fra barndommen til sin egen familie. Foto: Hippiehippiemilkshake.blogspot.no.

 - I en verden hvor vi stadig har fokus på materielle ting, er det viktig med en bevisstgjørelse. Trenger man alltid å kjøpe nytt? Mest sannsynlig ikke, og om man kjøper nytt er det garantert andre som kan få glede av dine gamle skatter! At Fretex nå gjør det mulig å gi klær selv om man bor et sted uten en Fretex-boks er utrolig flott! Nå har ingen lenger unnskyldning til ikke å gi bort sine gamle klær! Min oppfordring til alle er å ta en detox i klesskapet for ny sesong, og gi bort det som ikke passer, det du ikke bruker og det du ikke trenger mer.

Fretex med posten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer