SISTE NYTT: Her er teamet som skal kle opp den norske OL- og Paralympicstroppen. Øverst til venstre: Petter og Line Varner. Foto: Line Of Oslo
SISTE NYTT: Her er teamet som skal kle opp den norske OL- og Paralympicstroppen. Øverst til venstre: Petter og Line Varner. Foto: Line Of Oslo Vis mer

Motenyheter

Motenyhetene du må få med deg denne uka

Disse skal kle opp den norske OL- og Paralympicstroppen!

Denne uken ble det kjent at ekteparet Line og Petter Varner bak Line of Oslo og Dressmann skal kle opp den norske OL- og Paralympicstroppen til vinterlekene i PyeongChang i 2018. Line Varner har med sitt merke Line Of Oslo designet kolleksjonen for jentene som skal delta i OL, og den består av 12 plagg og vil bli presentert iløpet av høsten.

- Jeg er SÅ ydmyk til dette samarbeidet! Fantastiske, sterke og flotte jenter som presterer på verdensnivå. Det er jo akkurat slike damer vi har heiet på i 10 år. Vi har tenkt at jentene skal digge det de skal ha på seg og føle seg 100 prosent som en superstjerne. Når du føler deg fin og komfortabel presterer du aller best!, sier Line Varner til KK.no.

- Hvordan er det å gjøre noe sånt sammen med ektemannen sin?

- Det er litt tilfeldig. Jeg driver jo min business og han sin, men veldig stas å kunne samarbeide. Jeg er så stolt av mannen min og alle de flotte «Dressmennene»! Dette blir gøy!

Karl Lagerfeld med eksklusiv Norge-kolleksjon

Men det er ikke bare denne nyheten som er blitt sluppet den siste tiden! Mannen bak sitt eget merke, Chanel og Fendi, Karl Lagerfeld, har oppnådd ganske så spektakulære ting iløpet av sine 83 år. Med designene sine på verdens største kjendiser og motevisningene sine fylt opp av bransjens mest innflytelsesrike mennesker, kommer det som en ganske så stor overraskelse at tyskeren nå velger å lansere en unik serie med sko i Norge til høsten. Ifølge pressebyrået Presskontakterna, som først delte nyheten med oss, er det første gang merkets skokolleksjon er tilgjengelig i Skandinavia.

- Vi er overbeviste om at denne unike kolleksjonen kommer til å løfte varemerket enda mer, og nå ut til nye trendsettere og motebevisste konsumenter, sier Pier Paolo Righi fra Lagerfeld-huset via pressebyrået.

Karl Lagerfeld Foto: Afp
Karl Lagerfeld Foto: Afp Vis mer

Marimekko med ny butikk i Oslo

Hovedstaden vår er stadig i gang med oppussing både her og der, og den siste tiden har det vært stor fokus på å skape litt av et shoppingmekka i sentrum. Prinsens gate i Oslo, som de siste årene har båret preg av mye veiarbeid, skal nå bli en av Oslos hotteste shoppinggater. For ikke lenge siden åpnet nemlig Isabel Marant butikken sin i Prinsens gate 22. Rett ved siden av Isabel Marant har også Rag & Bone åpnet opp sin første Oslobutikk. Den danske favoritten Ganni har allerede en butikk i Hegdehaugsveien, men nå kommer det også til det fremadstormende shoppingstrøket.

Akkurat nå venter vi også spent på Balenciaga som skal åpne like ved Steen & Strøm, men allerede nå kan du sjekke ut en nyhet i det området. Finske Marimekko har nemlig åpnet en helt ny butikk i Øvre Slottsgate. Ifølge pressebyrået Patriksson skal butikken vil tilby et mangfoldig utvalg produkter med fokus på mote, vesker og tilbehør samt interiørprodukter. Det sentrale temaet for butikkonseptet skal være å vise en variasjon av verdener og atmosfærer. 

Marimekko Foto: Produsenten
Marimekko Foto: Produsenten Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: