Motenyheter:

Motenytt fra uken som gikk

Vi har oppsummert hva som har skjedd i moteverdenen den siste tiden.

MOTENYHETER: Victoria's Secret-modellen Elsa Hosk (avbildet) lanserer kolleksjon med Bik Bok, Kicks åpner flagship-butikk i Oslo, H&M presenterte ny Studio-kolleksjon og YSL-legende Pierre Bergé gikk bort etter lang tid med sykdom. FOTO: Produsenten
MOTENYHETER: Victoria's Secret-modellen Elsa Hosk (avbildet) lanserer kolleksjon med Bik Bok, Kicks åpner flagship-butikk i Oslo, H&M presenterte ny Studio-kolleksjon og YSL-legende Pierre Bergé gikk bort etter lang tid med sykdom. FOTO: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd i løpet av uken som har gått. Nye butikker er blitt åpnet, kolleksjoner er kommet i butikk, men på samme tid har også moteindustrien mistet en legende etter lang tid med sykdom. Her er ukens motenyheter:

ELSA HOSK x BIK BOK

Den svenske skjønnheten Elsa Hosk (28) er blant de få jentene som regnes som Victoria's Secret Angels. Disse englene representerer det verdensberømte undertøysmerket og går på catwalken hvert år under Victoria's Secret Fashion Show. Det er ikke mange skandinaviske jenter som har fått muligheten til dette! Faktisk, så ble det nylig avslørt at norske Frida Aasen vil være med i showet i år - som første nordmann noensinne!

Victoria's Secret-jobben har åpnet mange dører for Elsa Hosk. Nå har hun blant annet laget en egen kolleksjon for Bik Bok! Da vi møtte modellen i København i vår, fortalte hun at mote alltid har vært en viktig del av livet hennes.

- Jeg er lidenskapelig opptatt av mote! Les hele intervjuet med Hosk her.

ELSA HOSK x BIK BOK: Et lite utvalg fra kolleksjonen til den svenske modellen som er i salg fra 28. september.. Foto: Produsenten
ELSA HOSK x BIK BOK: Et lite utvalg fra kolleksjonen til den svenske modellen som er i salg fra 28. september.. Foto: Produsenten Vis mer

NY H&M STUDIO-KOLLEKSJON

Denne uken kom den nyeste Studio-kolleksjonen fra H&M i butikk. En kolleksjon vi mener er blant deres sterkeste på lenge. Her har du gode, fine høstplagg i deilige og lekre kvaliteter. Plagg som både passer i en basegarderobe, men også dem som skiller seg litt ut. I en pressemelding sendt ut av H&M skriver kjedebutikken at tanken bak kolleksjonen er at gatemote skal møte det sofistikerte.

- Kolleksjonen handler om skreddersøm og om å styrke den kvinnelige silhuetten. Det er ultrafeminine detaljer, men vi har kombinert dem med street eller punk for et tøft, men sofistikert resultat, sier Pernilla Wohlfahrt, H&Ms Head of Design og kreative direktør, i pressemeldingen.

Ny H&M Studio-kolleksjon. Foto: Produsenten
Ny H&M Studio-kolleksjon. Foto: Produsenten Vis mer

KICKS FLAGSHIP-BUTIKK I OSLO

Glasmagasinet på Stortovet i Oslo er blitt totalrenovert og har med det fått inn Kicks andre flagship-butikk i Skandinavia. Butikken er på 550 kvadratmeter og inkluderer skjønnhetsmerker du kanskje ikke har hørt om før: By Terry, LH Cosmetics, Jo Malone og Frédéric Malle. For å nevne noen.

LES OGSÅ: Ifølge moteprofilene er dette antrekket høstens must have
LES OGSÅ: Slik bør du møte opp til frisørtimen din
LES OGSÅ: New York Fashion Week: Hollywood-stjerne stjal all oppmerksomhet på første rad!

Kicks flagship-butikk på Glasmagasinet i Oslo. Foto: Presskontakerna
Kicks flagship-butikk på Glasmagasinet i Oslo. Foto: Presskontakerna Vis mer

PIERRE BERGÉ GIKK BORT

Sammen med Yves Saint Laurent grunnla Pierre Bergé motehuset Yves Saint Laurent i 1961. Denne uken kom nyheten om at den suksessfulle businessmannen sovnet stille inn i en alder av 86 år etter lang tid med sykdom.

«Det er med stor sorg at vi meddeler at Pierre Bergé gikk bort 8. september 2017 kl 05.39 i sitt hjem i Saint-Rémy-de-Provence», skriver the Fondation Pierre Bergé - Yves Saint Laurent, Paris and the Foundation Jardin Majorelle, Marrakech, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Fire antrekk fra høstkolleksjonen til Victoria Beckham som er perfekte denne sesongen

Gikk bort: Pierre Bergé. Foto: Scanpix
Gikk bort: Pierre Bergé. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer