Celine Aagaard

Moteprofiler debuterer som designere

Celine Aagaard og Vanessa Rudjord har sammen med Elle&Il og ByMagMaLou designet kolleksjoner bestående av sine favorittplagg. Les intervju med damene her!

DESIGNER KOLLEKSJON: Den nye kolleksjonen til Celine Aagaard fotograferes av Ray Kay i Miami. Foto: Privat
DESIGNER KOLLEKSJON: Den nye kolleksjonen til Celine Aagaard fotograferes av Ray Kay i Miami. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar ble det kjent at moteprofilene bak Envelope og Vanessa Rudjord Stylebook, Celine Aagaard og Vanessa Rudjord, debuterer som designere med kolleksjoner for Elle&Il og ByMagMaLou. Vi tok en prat med moteekspertene om hva vi kan forvente oss, inspirasjonen bak kolleksjonen og hvilke utfordringer de har støtt på under designprosessen.

LES OGSÅ: Holzweiler-designer Maria Skappel om vårens trender: Slik bør du style den enkle collegegenseren

Når begynte samarbeidet?

CA (Celine Aagaard): - Jeg har lenge hatt en drøm om å skape en egen kolleksjon med mine nøkkelplagg. Vi begynte å snakke om et samarbeid for ett år siden da jeg først ble introdusert for Elle&Il. Jeg er genuint opptatt av norsk design og støtter norske gründere - så sånn sett er dette en perfekt match.

VR (Vanessa Rudjord): - For min del begynte det fordi Marthe Kveli Valeberg (designer bak ByMagMaLou) tok kontakt med meg og spurte om jeg hadde lyst. Jeg ble så glad at jeg løp rett hjem og tegnet nesten hele kolleksjonen. Alle plaggene ble satt etter den kaffen med Marthe. Det er en drøm å få lov til å lage plagg en har ønsket seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer